Adfunding
Image default
Aanbiedingen

De perfecte gameavond

Er gaat niks boven een avond gamen met je vrienden. Lekker rustig vanuit huis doen wat je leuk vindt. Versla je je tegenstanders samen met je vrienden, of ga je juist onderling de strijd aan? Waar je ook voor kiest, het wordt hoe dan ook een gezellige avond. Wat heb je allemaal nodig om deze avond goed te laten verlopen?

 

Gaming laptop

Logisch natuurlijk, die gaming laptop, maar er is niks zo storend als een langzame laptop die je games vertraagd afspeelt. Wanneer je net lekker in de game zit wil je niet dat je haperingen krijgt of dat je laptop er zelfs mee ophoudt. Een goede gaming laptop is daarom wel zo handig. Maar wat is dan een goede laptop? Bij BTO kun je zelf je Toxic Gaming laptop samenstellen. De standaardonderdelen van deze laptops zijn ontworpen om je een optimale game-ervaring te bieden. Door de laptop zelf samen te stellen weet je zeker dat je laptop voldoet aan jouw eisen en ideaal is voor je gameavond. 

 

Geluid

Wanneer jullie samen gamen, maar niet in dezelfde ruimte zijn, is het belangrijk dat je wel kan communiceren. Hier is goed geluid voor nodig. Een goede headset kan je hierbij helpen. Zo kun jij je vrienden goed verstaan en ben je zelf ook verstaanbaar. Het maakt dan niet uit welke applicatie je gebruikt om tijdens de game te communiceren, je bent altijd goed te verstaan. Miscommunicatie kan nu in ieder geval niet meer de schuld krijgen van tegenslagen in de game!

 

Games

Dat je games nodig hebt voor een gameavond had je zelf natuurlijk ook al bedacht, maar om ruzies te voorkomen is het slim om vooraf af te spreken welke games je wil gaan spelen. Ben je met vrienden die zelf vaak gamen of ga je gamen met mensen die nog niet zoveel ervaring hebben? Dit zijn zaken die invloed kunnen hebben op welke games je uiteindelijk gaat spelen. Wil je één game spelen en in de loop van de avond steeds beter worden of ga je meerdere games spelen? Wissel je de teams of wil je bij die vriend in het team blijven waar je zo op ingespeeld bent? Stem dit af met je vrienden, zo kan iedereen genieten van de perfecte gameavond!

 

https://bto.eu/