Adfunding
Image default
Bedrijven

Een trainingsschema voor jou

Wanneer je het optimale uit je workout wil halen dan kun je meerdere dingen doen. Een van die dingen is een trainingsschema aanschaffen. Wanneer je gebruikt maakt van dit schema weet je zeker dat je het optimale uit de workout haalt. Het is dan ook voor iedereen aan te raden. Je kunt bij een schema zelf kiezen hoeveel dagen je wil trainen. Je brengt daarmee meteen structuur en routine in je training, zodat je altijd weet wat je aan het doen bent. Daarnaast blijf je langer gemotiveerd en behaal je sneller je doelen. Met een trainingsschema kun je handig je spiergroepen verdelen over meerdere dagen. Bovendien krijg je er een e-book bij met handige tips voor een optimaal resultaat.

 

Fitness

Wanneer je aan fitness doet kan er een speciaal trainingsschema gemaakt worden. Dit schema kan gemaakt worden door Kosso Nutrition. Je komt dan terecht bij coaching by Kosso. Dit is voor zowel mannen als vrouwen en de begeleiding is online. Het gezicht achter Kosso Nutrition is rapper Kosso die naast rapper ook bodybuilder is. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring met sporten en daardoor weet hij de juiste trainingsschema’s te maken voor fitness. Hierdoor kun je al je doelen behalen.

 

Krachttraining

Ook voor krachttraining kan er een speciaal schema gemaakt worden. Bij krachttraining is het doel vaak om sterker te worden. Wanneer een trainingsschema voor krachttraining gemaakt is, is hier ook de focus op gelegd in tegenstelling tot bij het meer algemenere fitnessschema. Er wordt bij een trainingsschema voor krachttraining rekening gehouden met je dagelijkse bezigheden, trainingsfrequentie, fitness ervaring en persoonlijke voorkeuren. Zo heb je een schema wat helemaal op maat gemaakt is voor jou.

 

Supplementen

In combinatie met je trainingsschema kun je ook nog supplementen gebruiken. Zo zal je nog eerder je doelen behalen. De supplementen kun je ook vinden bij Kosso Nutrition. Zo heb je een pre workout of een eiwit shake.

https://kossonutrition.nl/product/los-trainingsschema/