Adfunding
Image default
Bedrijven

Uw oude dakraam vervangen met een Velux dakvenster

Dakramen gaan een zeer lange periode mee. Wanneer u in een ouder huis woont, kan het toch voordelig zijn om uw dakvenster te vervangen. Het komt namelijk erg vaak voor dat oude dakramen minder goed isoleren. Hierdoor gaat er veel warmte vanuit binnen verloren, waardoor de energierekening hoger uitvalt. Door het vervangen van een oud dakvenster met een nieuw Velux dakvenster, wordt het huis beter geïsoleerd. We vertellen u er graag meer over in dit blog bericht.

Een betere luchtkwaliteit in de kamer krijgen

Een dakraam is er niet alleen om het huis af te kunnen laten koelen in de zomer. Het zorgt er namelijk ook voor dat de luchtkwaliteit in de kamer beter geregeld kan worden. Door een Velux dakvenster te installeren, kunt u deze namelijk erg gemakkelijk controleren. De meeste nieuwe dakvensters zijn namelijk met een ventilatie klep gebouwd. Hierdoor kunt u er voor kiezen om de lucht in de kamer te vernieuwen, zonder dat u het hele raam open hoeft te zetten. Met name in de winter kan dit zeer handig zijn, omdat dan de kou niet de hele kamer intrekt.

Een elektronische toevoeging aan het dakvenster

Door de nieuwe technologische ontwikkelingen, is het mogelijk om uw dakvenster te voorzien van een elektronische opening en sluiting. Deze kunt u dan erg gemakkelijk via een app of afstandsbediening openen en dicht doen. Met name als uw dakraam erg hoog geplaatst zit, kan dit erg handig zijn. U hoeft dan nooit meer op een stoel of tafel te gaan staan om het raam open of dicht te doen. Door gemakkelijk de app of afstandsbediening te gebruiken is het raam direct geopend. Uiteraard is deze toevoeging niet altijd nodig, maar het is zeker wel een handige optie!

https://dakramennederland.nl/