Adfunding
Image default
Bedrijven

Tijdens uw zwangerschap

Zwanger zijn is een mooie, maar spannende periode

Het is een mooie tijd wanneer u in verwachting bent. Wanneer u daarvoor een verloskundige zoekt en u woont in Wateringen, dan kunt u gebruik maken van de verloskundigenpraktijk Otis. Otis bestaat uit een ervaren team die gepassioneerd te werk gaan. Den Haag is de thuisbasis, maar ze werken ook in Wateringen, Rijswijk en andere randgemeenten. Wanneer u contact opneemt voor de verloskundigenpraktijk Wateringen, zult u een verloskundige worden toegewezen die uit uw buurt komt.

Het inschrijven voor een verloskundige

Neem contact op met de verloskundigenpraktijk Wateringen en ga naar een van de spreekuurlocaties. U kunt u daarbij direct laten inschrijven. U zult een ervaren verloskundige toegewezen krijgen. Het is belangrijk dat u tijdens uw zwangerschap goed wordt begeleid. Bij de verloskundigenpraktijk Wateringen maakt u gebruik van een kleinschalig en gezellig team. Ze zijn 24/7 bereikbaar, waarbij ze antwoord kunnen geven op de vragen die u heeft. Er zijn meerdere controles gedurende de zwangerschap. Ook de kraambedcontroles worden uitgevoerd, als u bij de gynaecoloog loopt.

Het team verloskundigenpraktijk Wateringen

Het team bestaat uit drie vaste verloskundigen. Er zijn in de praktijk ook vaak stagiaires aanwezig, omdat het team het belangrijk vindt om een bijdrage aan de opleiding te kunnen geven. U wordt in de wachtkamer op de hoogte gesteld of er een verloskundige aanwezig is die met de opleiding bezig is. U mag zelf de beslissing nemen of er een stagiaire aanwezig mag zijn.

De controles in de verloskundigenpraktijk Wateringen

De eerste controle tijdens uw zwangerschap zal zo snel mogelijk na de inschrijving plaatsvinden en duurt ongeveer 45 minuten. Er worden vragen gesteld over uw gezondheid en die van uw partner en familie, maar ook over eerdere zwangerschappen. Er wordt gekeken hoelang u zwanger bent en meten de bloeddruk en gewicht. Daarna wordt de grootte van de baarmoeder bepaald en of het al mogelijk is om de hartslag van de baby te beluisteren. Na de eerste controle volgen er meer, totdat de bevalling plaatsvindt. U kunt steeds vragen stellen als u die heeft. Door gebruik te maken van Otis bent u in goede handen.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/verloskundige-wateringen/