Adfunding
Image default
Bedrijven

VAB: een compleet programma aan ziekenhuis meubels

Ziekenhuis meubels die bijdragen aan de beste zorg

In 2007 zijn Hans en Maks gestart met VAB. Met hun lange ervaring in de hulpverlening, verpleegkunde en op het gebied van inrichting van ziekenhuizen zijn zij de stuwende krachten achter dit Zwolse bedrijf, dat hoogwaardige ziekenhuis meubels ontwikkelt. Het ziekenhuismeubilair, de operatiekamermeubels en de patiëntverwarmingssystemen komen tot stand na overleg met zorgmedewerkers. Gebruikscomfort staat namelijk centraal, zodat de behandelstoelen, lampen en rooming-in oplossingen mensen in ziekenhuizen blij maken.

Functioneel ziekenhuis meubilair dat wereldwijd wordt gebruikt

Medisch personeel en patiënten maken 24 uur per dag, 7 dagen in de week, gebruik van ziekenhuis meubels, zoals therapeutische stoelen, onderzoeksbanken en behandelwagens. Omdat het meubilair de gebruikers zo goed mogelijk moet ondersteunen, maakt VAB functionele producten die eerst uitvoerig worden getest in praktische situaties. De innovatieve ziekenhuis meubels die deze organisatie ontwerpt, worden gemaakt in samenwerking met internationale, gespecialiseerde fabrikanten uit Nederland en het buitenland. Het eindresultaat vindt zijn weg naar ziekenhuizen over de hele wereld.

Makkelijk verstelbare elektrische behandelstoel

VAB biedt elektrisch verstelbare behandelstoelen voor diverse doeleinden. De behandelstoelen uit de Athens- en Idea serie zijn multifunctioneel en verzekeren zowel de behandelaar als de patiënt van een maximaal comfort. U kunt kiezen voor een elektrische behandelstoel met een vaste of met een verstelbare hoogte en met diverse positiemogelijkheden, zoals de comfort en standaard Trendelenburgpositie. Ook gespecialiseerde stoelen, van podologiestoel tot bloedafnamestoel en van juniorstoel tot mammografiestoel, vindt u in het assortiment.

Het gemotiveerde team van VAB wil graag het verschil maken voor gebruikers van ziekenhuis meubels. De medewerkers streven er steeds weer naar om weldoordachte producten te maken, die het werkgemak verhogen. Zo proberen zij een steentje bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg en het comfort van de mensen die er werken!

https://vab.nl/