Adfunding
Image default
Bedrijven

Uw droomwagen vindt u bij Autobedrijf Weijers

Diverse occasion in Apeldoorn van de beste kwaliteit

Voordelen van een tweedehands wagen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun auto door een occasion te vervangen. Een tweedehands auto is namelijk heel wat voordeliger en wordt meestal erg snel geleverd. Verder is het aanbod aan occasions erg groot. U kan voor een uniek model kiezen waar tegenwoordig bijna niet meer in gereden wordt. Tenslotte kan u ook het onderhoud goedkoper houden. De verschillende onderdelen van een occasion zijn ook vaak tweedehands te krijgen, iets wat u meteen aan het prijskaartje zal merken!

Specialist in occasions in Apeldoorn

Bent u op zoek naar occasions Apeldoorn, dan zit u goed bij Autobedrijf Weijers. Deze autogarage beschikt namelijk over een zeer ruim aanbod aan tweedehands wagens. Bij Weijers hebt u bovendien de keuze uit verschillende prijzen. U kan de auto aan een zeer voordelige meeneemprijs kopen of u kan de verkoopprijs betalen. Kiest u voor deze laatste optie, dan krijgt u er 6 maanden garantie bovenop en is de APK minimaal 1 jaar geldig.

Diverse werkzaamheden

Autobedrijf Weijers is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van occasions in Apeldoorn. U kan er verder ook voor verschillende onderhoudsdiensten terecht. Ze beschikken namelijk over een professionele werkplaats met moderne apparatuur. Autobedrijf Weijers is dan ook een geschikte plek om verschillende technische werkzaamheden uit te laten voeren, gaande van onderhoudsbeurten tot APK keuringen en schadeafwikkelingen.

Uw droomwagen

Autobedrijf Weijers is de expert wat betreft occasions Apeldoorn. Ze beschikken over een zeer ruime en diverse collectie aan wagens van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een wagen die niet in hun assortiment voorkomt? Neem dan even contact met hen op en ze zullen er alles aan doen om uw droomwagen toch te kunnen leveren.

https://www.weijers.nl/