Adfunding
Image default
Bedrijven

Snelle opkoper van bedrijfswagens

Koop Mijn Bus als opkoper van bedrijfswagens

Heb jij nog oude bedrijfswagens staan die je eigenlijk weg moet doen? Ik herken het helemaal. Ik heb zo’n mooie grote paarkeerplaats achter mijn bedrijfspand zitten, daar zet ik mijn oude bussen neer en vervolgens kijk ik er nauwelijks nog naar om. Echt netjes is dat natuurlijk niet, maar ze allemaal apart te koop zetten is ook weer zo’n gedoe. Gelukkig vond ik laatst Koop Mijn Bus. Zij zijn een opkoper van bedrijfswagens, en kopen al jouw oude bussen zo over. Dan heb je er zelf geen gedoe mee, maar zijn ze toch mooi weg.

Erkend inkoper

Gelukkig is Koopmijnbus een erkend inkoper, dus je weet zeker dat je hier goed zit. De verkoop van de bus of auto gaat snel, veilig en je krijgt er altijd een goede prijs voor. Het is geen probleem als de bedrijfswagen wat beschadigd is, en of je nou een particuliere of zakelijke klant bent. Deze opkoper doet je al binnen 24 uur een aankoopvoorstel, waardoor je de verkoop snel af kunt handelen. Deze erkende en onafhankelijke Nederlandse opkoper koopt jouw auto gratis en veilig. Je betaalt dus geen extra kosten voor de verkoop.

Meld jouw auto aan

In slechts drie stappen kun je jouw auto of bedrijfswagen al aanmelden voor verkoop via de website. Hij wordt daarna opgehaald, je ontvangt een RDW vrijwaringsbewijs en de verkoop is al rond. Je hebt dus geen extra gedoe en bent binnen de kortste keren van jouw oude auto of bus af. Wil jij ook van deze voordelen genieten? Kijk dan direct op de website van Koopmijnbus, zodat je jouw oude voertuig snel kunt verkopen. Je kunt op de website gelijk het kenteken invoeren, of neem contact op voor een goede prijs.

https://www.koopmijnbus.nl/