Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Auto laten polijsten

Autolak polijsten

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in autolak polijsten bent u bij DEST Detailing aan het juiste adres. Het laten polijsten van uw autolak brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Na de werkzaamheden ziet uw auto er namelijk weer als nieuw uit! Naast dat wij uw autolak weer terug in topconditie brengen, brengen wij ook een beschermende waxlaag aan zodat u nog langer kunt genieten onze werkzaamheden. Tevens werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Lees snel verder voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Auto laten polijsten; hoe gaan wij te werk?

Het polijsten van uw autolak voeren wij uit in 4 stappen, namelijk: – Reiniging – Reconditioning – Polishing – Coating

Door deze 4 stappen één voor één uit te voeren kunnen wij het best mogelijke resultaat behalen. Uw auto krijgt dus niet zomaar een wasbeurt, maar een echte professionele behandeling!

Auto krassen verwijderen

Een van de grote voordelen, en een van de redenen waarom autolak polijsten populair is, is dat het krassen grotendeels kan verwijderen. Ook andere opgelopen imperfecties kunnenworden verholpen. Hierdoor krijgt u uw auto terug alsof hij net weer uit de showroom komt. 

Auto polijsten kosten 

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn om uw auto door ons te laten polijsten. Wij bieden onze service al aan vanaf €295,- ex. BTW. Hierbij wordt de volledige auto 1-staps gepolijst. Uiteraard doen wij ook aan 2-staps polijsten. Vooral wanneer de lak van uw auto zijn glans een beetje heeft verloren en u een of meerdere diepe krassen op uw lak heeft is dit een uitstekende optie voor u. Deze behandeling is mogelijk vanaf €595 ,- ex. BTW. Tevens wordt deze behandeling altijd afgemaakt met een glascoating. Hiermee wordt het behaalde resultaat optimaal behouden en beschermd.

Heeft u speciale en of specifieke wensen? Wij leveren uiteraard ook maatwerk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie! Meer informatie? Neem contact op! Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor u klaar om uw auto weer terug te brengen naar showroomstaat!

https://dest-detailing.nl/