Adfunding
Image default
Dienstverlening

Online uw naambord bestellen bij Naambordkopen.nl

Een huisnummer van email of leisteen. Een RVS naambord en een ambachtelijk uithangbord. Dit en nog veel meer kunt u op ieder gewenst moment via internet bestellen. Waar? Bij Naambordkopen.nl

Naambordkopen.nl is een erkende naamplaat- en huisnummerspecialist. Als we de website bekijken, valt ons allereerst op hoe veelzijdig het aanbod is. Er zitten bordjes bij van kunststof, perspex en plexiglas. Een marmer, RVS en messing naambord levert deze webshop ook.  Een tweede punt dat direct duidelijk wordt bij een bezoekje aan Naambordkopen.nl is de ordelijkheid. De collectie is verdeeld in duidelijke categorieën. Dit maakt het zoeken naar de juiste naamplaat eenvoudig. Als derde merken we op dat de foto’s van de huisnummers en naamborden echt een toevoeging zijn. Iedere foto is goed van kleur, duidelijk en scherp. Als u beslist een naamplaatje te kopen via Naambordkopen.nl weet u wat u in huis haalt. Of ‘aan huis’ moeten we in dit geval zeggen.

Glazen naamplaten

Een serie borden willen we hier toelichten: de glazen naamplaten. Het Naambordkopen.nl-team heeft hier een verdere onderverdeling gemaakt in:

-glazen naamborden met RVS;
-glazen naamborden gebrokkeld of gematteerd;
-glazen naamborden overige modellen.

De naamplaten met RVS worden omschreven als ‘speels’ en daar zijn wij het mee eens. U kunt namelijk alle kanten op qua tekstkleur en lettertype. Voor de duidelijkheid: er zijn glazen plaatjes met een gedeeltelijke voorkant van RVS en borden met een RVS achter-plaat. Wat de gebrokkelde uitvoeringen betreft, melden we dat uw naam en huisnummer in de plaat gegraveerd worden. De tekst wordt vervolgens netjes afgewerkt via de lak- en / of vinylbeletteringmethode. Bij gematteerde borden geldt een ander procedé. Letter voor letter snijdt de dienstdoende naambordenexpert naam en huisnummer uit het glas. Glazen naamplaten worden inclusief luxe RVS bevestiging set geleverd.

Contact opnemen met Naambordkopen.nl

U bent inmiddels heel wat wijzer over naamborden en specifiek de naamplaten die Naambordkopen.nl in de aanbieding heeft. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog een vraag heeft. Misschien over een specifieke plaat. Wellicht betreft de leveringsvoorwaarden of de garantieperiode. De klantenservice van Naambordkopen.nl kan u verder helpen. De service is bereikbaar via 0251-241364 en info@ naambordkopen.nl. 

 

https://naambordkopen.nl/