Adfunding
Image default
Bedrijven

Schoonheidsspecialist in Zoetermeer gezocht?

Ervaren schoonheidsspecialist in Zoetermeer

Wanneer je een behandeling ondergaat bij een schoonheidssalon in Zoetermeer, wil je natuurlijk zeker weten dat diegene kundig is. Als je kiest voor schoonheidsspecialist Jossy van der Zwan, weet je zeker dat je in veilige handen bent. Jossy heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waadoor ze heel veel ervaring heeft met het uitvoeren van allerlei behandelingen. Zo kun je bij haar schoonheidssalon in Zoetermeer terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Bovendien maakt ze alleen gebruik van diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten, omdat je huid de beste verzorging verdient.

Van een gezichtsbehandeling tot gelnagels

Bij deze schoonheidsspecialist in Zoetermeer kun je terecht voor het laten uitvoeren van een breed scala aan behandelingen. Heb je bijvoorbeeld zin om een gezichtsbehandeling in Zoetermeer te ondergaan? Voordat ze een behandeling uitvoert, bespreken jullie jouw wensen en vertelt Jossy wat er allemaal mogelijk is. Je kunt kiezen voor een basis behandeling, mini facial of een duo behandeling. Tijdens een basis behandeling reinigt ze je gezicht diep en worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Ook worden de wenkbrauwen netjes in model gebracht, ontvang je een heerlijke massage en brengt ze een masker aan. Aan het eind van de behandeling brengt ze een aangepaste dag of nachtverzorging aan op de huid van je gezicht. Heerlijk, al zeggen we het zelf!

Ook een behandeling boeken?

Ofwel, bij deze schoonheidsspecialist kun je terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Van een gezichtsmassage tot een pedicure waarbij gelnagellak wordt aangebracht op de teennagels. Ben je benieuwd naar wat deze schoonheidsspecialiste voor je kan betekenen, of wil je meteen een gezichtsbehandeling in Zoetermeer boeken? Neem dan gerust contact met haar op voor het inwinnen van meer informatie, of voor het boeken van een heerlijke behandeling. Jossy ontvangt je heel graag in haar salon, genaamd Jossy van der Zwan Huidinstituut. De schoonheidssalon is gevestigd aan de Blauwroodlaan 38 in Zoetermeer.

https://www.jossyvanderzwan.nl/