Adfunding
Image default
Bedrijven

Mediator in Gouda lost arbeidsconflict op

Mediation bij een arbeidsconflict

Een zakelijke onenigheid in Gouda kan zich in allerlei situaties voordoen. Neem bijvoorbeeld een beoordelingsgesprek tussen leidinggevende en werknemer waar de gemoederen hoog oplopen. Een aanvaring met een collega of regelmatig verzuim van een werknemer kunnen ook aanleidingen zijn voor het ontstaan van een zakelijk conflict. Mocht het zover komen dat de zakelijke relatie niet meer te redden valt, kunt u twee dingen doen: juridische stappen ondernemen of arbeidsmediation overwegen.

Rust en wederzijds begrip

Een arbeidsmediator inschakelen zorgt voor rust op de werkvloer en wederzijds begrip tussen de partijen. In de omgeving van Gouda, Abcoude en Utrecht werken veel mediators. Het is belangrijk voor de slagingskans dat u bij een conflict snel een mediator in Gouda inschakelt. Dit voorkomt tijdverspilling, stress en hoge kosten. Arbeidsmediation draagt bij aan de gezamenlijke oplossing, terwijl juridisch getouwtrek de twee partijen eerder uiteen drijft.

Tot de kern komen

Bij arbeidsmediation is er oog voor de achterliggende oorzaken van het conflict. Waar gaat het mis tussen de twee partijen? Is het een gebrek aan communicatie, gebrek aan waardering, vertrouwen de partijen elkaar niet of is er sprake van onuitgesproken verwachtingen? Wat de reden ook is, mediation bij een arbeidsconflict in Utrecht komt tot de kern van het probleem. Door arbeidsmediation in te zetten werken de twee partijen samen aan een oplossing.

Wanneer is arbeidsmediation geslaagd?

De bemiddeling is geslaagd wanneer:

  • Jullie als werkgever en werknemer of als zakelijke partners weer kunnen samenwerken;
  • U samen tot de conclusie komt dat de samenwerking geen toekomst heeft (exit-mediation);
  • U samen schriftelijke afspraken maakt, die praktisch, duurzaam en juridisch juist zijn.

Mediator in de omgeving van Gouda, Abcoude en Utrecht

Een goede mediator in Abcoude is bijvoorbeeld Mediation Brooklyn Bridge. Door haar ervaring als arbeidsrechtadvocaat heeft mediator Gabriëlle ruime ervaring in het bemiddelen bij diverse arbeidsconflicten.

https://mediationbb.nl/