Adfunding
Image default
Bedrijven

De badkamertrends van komend seizoen

Denk je erover na om je badkamer een nieuwe uitstraling te geven? Je badkamer een make over geven kun je met een paar simpele elementen al voor elkaar krijgen. Wat je ook graag in je badkamer wilt zien, inspiratie opdoen is nooit verkeerd. Interieurtrends veranderen elk jaar en daarom is het altijd goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ben je net verhuisd of ben je van plan om uw badkamer een make over te geven? Met deze trends voor de badkamer voor het komend seizoen kunt u inspiratie opdoen om je tuin helemaal trendy te maken!

Kleuren

Wanneer we kijken naar kleurentrends bij badkamers zien we veel natuurlijke en zachte kleuren. Kleuren als beige, zand, gebroken wit en grijs gaan we veel terugzien in woonwinkels en woonbladen. Wat hier ook goed bij past zijn de natuurlijk materialen als hout en bamboe. Vooral houten – of bamboe accessoires zijn dit seizoen erg populair. Wat we vorig seizoen ook al veel voorbij zagen komen binnen de interieurtrends zijn de zwart stalen onderdelen. Deze zijn gemaakt van stevig materiaal en passen door hun simpele en strakke uiterlijk bij vele soorten interieurs. Daarnaast passen ze ook erg goed in de natuurlijke en zachte kleurentrend van komend seizoen.

Badkameronderdelen

Met trendy accessoires kun je je badkamer snel een volledig andere uitstraling geven. Een mooie en grote spiegel kan natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Tegenwoordig is er een enorm aan spiegels die geschikt zijn voor je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan rechthoekige -, asymmetrische- of een ronde spiegel. Zo kan je spiegel een echte blikvanger worden.

Binnenshuis zien we dit seizoen dat we vaak een gezellige sfeer willen creëren. Dat uit zich in de keuze voor warme materialen en zachte kleuren. Hout is een natuurlijk, warm en duurzaam materiaal waarmee je enorm veel richtingen op kan. Houten elementen in je badkamer passen bij elke stijl badkamer, bij een moderne badkamer, een klassieke of een kleurrijke badkamer.

Ben je bijvoorbeeld toe aan een nieuwe douche? Een waterkering douche is ideaal voor een badkamer, ze hebben daarnaast ook een trendy uiterlijk. Deze waterkering douche houdt al het water binnen de douchebak of binnen de tegels, waardoor er geen water meer door je badkamer kan stromen. Een waterkering douche is gemaakt van stevig materiaal en is ook verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen.

https://waterkeringdouche.nl/