Adfunding
Image default
Bedrijven

Ride & Shine

Waarom wordt detailing toegepast?

Wanneer u uw auto op de beste manier wilt onderhouden, is auto detailing iets voor u. Er zit een groot verschil in tussen het autopoetsen en detailing. Detailing gaat verder daar waar het gewone autopoetsen stopt. Bij detailing staat de kwaliteit voorop. Daarvoor worden de juiste machines en de juiste producten gebruikt om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Omdat dit voor iedere auto verschillend is, zal de specialist moeten kijken wat er voor uw auto nodig is. Bij detailing is er aandacht voor uw auto. Er wordt geluisterd naar de wensen van de auto eigenaar. Het zijn de details die het verschil maken. Auto detailing neemt tijd in beslag, maar het resultaat is verbluffend.

Wanneer gaat u uw auto polijsten?

U kunt uw auto polijsten wanneer u kleine krasjes op de verlaag ziet. De kasjes kunnen ontstaan als u met de sleutels over de verf komt of wanneer u zijdelings lang een struik rijdt, waardoor de lak beschadigt. Voor deze oppervlakkige schade is polijsten de beste oplossing. Door de auto te polijsten, zal deze na de behandeling er weer als nieuw uitzien.

Hoe gaat u de auto polijsten?

Voor het polijsten van een auto worden een polijstmachine samen met een polijstpasta gebruikt. De machine zal met de pasta het vuil los maken en het oppervlak egaliseren, zonder dat daarbij de laklaag beschadigd zal worden. Door deze manier van werken, zal de laklaag van uw auto na het polijsten weer zijn spiegelend effect terugkrijgen. Dit is ook de manier om de laklaag van uw oude auto op te frissen.

Wat gebeurt er tijdens het polijsten?

Tijdens het polijsten zal er een zeer dun laagje van de lak worden weggehaald. Eerst moet voor het polijsten het vuil van de auto verwijderd worden. Ook het vuil dat tijdens het wassen op de verf achter blijft, moet voor het polijsten verwijderd zijn. Het minuscule laagje verf dat bij moderne auto’s wordt verwijderd, is de blanke lak. De krasjes zijn na het polijsten allemaal verwijderd.

https://www.rideandshinedetailing.nl/