Adfunding
Image default
Bedrijven

Relatietherapie Rotterdam door een therapeut die integratief werkt

Hebben u en uw partner relatieproblemen? Machteld van der Heul biedt relatietherapie nabij Rotterdam. Haar kleinschalige praktijk Therapie Van der Heul in Schiedam combineert verschillende vormen van psychotherapie, zodat u de begeleiding krijgt die bij u past. Deze manier van werken gaat ervan uit dat er meer dan één verklaring is voor een relatieprobleem. Door middel van integratieve psychotherapie wordt de aanpak van het probleem breder opgezet.

Relatietherapeut nabij Rotterdam met een persoonlijke aanpak

Bij Therapie Van der Heul is de therapie gericht op de mensen waar het om gaat en niet om de klachten. Door de personen als uitgangspunt te nemen, kan Machteld verschillende therapievormen in een behandelplan laten samenkomen. Zo krijgt u bij haar relatietherapie Rotterdam die draait om de kern van uw relatieproblemen. Na een eerste gesprek maakt Machteld een behandelplan, waarin ook de duur van de behandeling wordt aangegeven. U beslist vervolgens zelf of u samen met Machteld verder wilt werken aan de doelen uit het plan.

Snel uw klachten laten behandelen bij Therapie Van der Heul

Bij een relatie die onder druk staat, heeft u snel behoefte aan begeleiding. Machteld van der Heul kan op korte termijn met uw intake en behandeling starten, zodat u geen kostbare tijd verliest. Omdat het bij Therapie Van der Heul draait om het aanpakken van het kernprobleem, is een therapie meestal niet langdurig. Doorgaans zijn vijf tot tien gesprekken voldoende. Machteld richt deze sessies effectief in en heeft tot doel u snel verder te helpen.

Niet alleen voor relatieproblemen, maar ook voor alle soorten psychosociale en lichamelijke klachten kunt u bij Machteld terecht. Vanzelfsprekend is uw privacy geheel beschermd. Volg een behandeling met intensieve gesprekken en praktische oefeningen bij deze praktijk voor relatietherapie nabij Rotterdam. Zo vindt u op korte termijn een oplossing voor uw problemen!

https://therapievanderheul.nl/