Adfunding
Image default
Bedrijven

Met hulp van Gebitsprothese Deventer kan u weer lachen

Vroeger kregen vrouwen als huwelijkscadeau een kunstgebit zodat ze hun hele leven geen omkijken meer hadden naar hun tanden. Inmiddels zijn er in de gebitsverzorging grote stappen gemaakt en kunnen veel meer mensen langer hun eigen tanden behouden. Ook is een gebitsprothese van betere kwaliteit dan dat deze vroeger was. Een gebitsprothese Deventer is niet meer van echt te onderscheiden.

Wanneer heeft u een gebitsprothese Deventer nodig?

Als al uw tanden en kiezen ontbreken is een volledige prothese noodzakelijk. Ontbreekt een gedeelte van uw gebit, dan is het mogelijk om een gedeeltelijke prothese te laten maken. Door een ongeluk of als gevolg van tandbederf kunt u tanden of kiezen verliezen. Ook is het mogelijk dat door een erfelijke afwijking sommige tanden en kiezen bij u ontbreken. Een kunstgebit wordt op maat gemaakt en bestaat uit een combinatie van kunsthars en kunststof of porselein. De kleur, de stand en de vorm van uw tanden wordt samen met Gebitsprothese Deventer bepaald. Er zijn verschillende soorten kunstgebitten.

Welke prothese is het meest geschikt?

Er zijn verschillende soorten gebitsprotheses. De keuze is afhankelijk van uw situatie en samen met uw tandarts bepaalt u wat het meest passend is voor u. Een frameprothese is gemaakt van metaal en steunt voor een groot deel op uw overgebleven gebit. De plaatprothese steunt op uw tandvlees en is gemaakt van kunsthars. Beide protheses kunt u uit uw mond nemen.

De verzorging van uw kunstgebit

Om de levensduur van uw kunstgebit te verlengen en uw resterende tanden te behouden is het van belang dat u uw gebitsprothese goed verzorgt. Reinig uw prothese dagelijks met een speciaal reinigingsmiddel en plaats het eens per week een nacht in een reinigingsmiddel.

https://www.ttl-appelhof.nl/