Adfunding
Image default
Bedrijven

Met een barbecue Boot door Amsterdam varen!

Barbecue Boot Amsterdam

Gelukkig, er is licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is de verwachting dat we in de zomer weer mogen varen. En wij van Event op het Water Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door vanbinnen alles opnieuw te schilderen en hebben ze veel onderhoud gehad.

Bent u toe aan lekker varen na al die ellende van het coronavirus? Wij van Event op het Water kunnen het mogelijk maken en wij máken het mogelijk. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u wat anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u.

Uniek uitje op het water

Barbecue Boot Amsterdam heeft verschillende schepen in Amsterdam, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine groepen of grote groepen Barbecue Boot Amsterdam is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Bij ons aan boord kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht wat de grachten van Amsterdam hebben of dat u met de één van onze grotere boten over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Hoe lekker en uniek is het dat u aan boord staat met een achtergrondmuziek, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten.

De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Populair arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees soorten te heten een heerlijke braadworst, heerlijk gemarineerd worstje uit eigen worstenmakerij, een gekruide kippendijen gekruid met eigen BBQ-melange, Hamburger gekruid met eigen kruidenmelange en zijn vol van smaak, Shaslick, mixed grill aan een spies met kip, ui en paprika en kipsaté met eigen keuken gemarineerd en pittig van smaak. Binnen zal er een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, brood soorten en verschillende smeersels. Krijgt u ook al honger en heeft u zin om met ons te komen varen?

https://eventophetwater.nl/