Adfunding
Image default
Bedrijven

Ten Eekelder

Mijn stijlvolle schoenen van Ten Eekelder Schoenen

Ken je dat gevoel, dat je schoenen wilt kopen, maar je het juiste paar niet kunt vinden? Nou dat had ik ook! Ik ben al maanden lang op zoek naar een elegante schoen met een kleine hak. Natuurlijk heb ik er wel wat besteld, maar vaak zaten ze niet goed. Of de neus was te breed of bij mijn enkel sloot die niet goed aan. Het is echt een zoektocht, die perfecte schoen. Toen kreeg ik van een vriendin van mij de tip om bij Ten Eekelder Schoenen te gaan shoppen. Dat heb ik geweten! Ik was niet weg te slaan bij deze website. Van unieke, stijlvolle loafers tot hippe, elegante enkellaarsjes. Het was liefde op het eerste gezicht.

Lilian schoenen

Mijn laarsjes heb ik natuurlijk gevonden bij Ten Eekelder Schoenen. Lilian schoenen zijn mijn nieuwe favoriet schoenen. Deze damesschoenen worden in een kleine handwerkfabriek in Italië gemaakt. Deze schoenen worden door de schoenmaker Filippo Sgariglia en zijn vrouw gemaakt. De schoenenlijn is dan ook naar haar vernoemd: Lilian schoenen. Ik heb mijn schoenen online besteld. En de volgende dag kwam de bezorger deze vrolijk brengen. Ik dook natuurlijk gelijk op de doos, trok de schoenen aan en… Wat was dit een goed gevoel! De schoenen zaten als gegoten! Alsof ze speciaal voor mij waren gemaakt. Ik wil ze nooit meer uitdoen.

volgende zoektocht

Ik ben ondertussen aan het sparen voor nieuwe schoenen, die ik zeker weer bij Ten Eekelder Schoenen ga bestellen! Ik ben alleen nog niet uit wat voor schoenen het zijn. Of ik ga voor een stoere sneaker van DL Sport. Deze past namelijk bij elke outfit die ik in de kast heb liggen. Of ik ga voor een unieke, eigentijdse paar Pertini schoenen. Deze schoenen worden nog met de handgemaakt! Ook heb ik mijn vriend aangespoord dat hij eens in de collectie van Harris schoenen moet kijken. Dit merk heeft een unieke geschiedenis: in de eerste wereldoorlog maakte ze namelijk schoenen voor soldaten. Nu maken ze mannen opvallende mannen schoenen met verschillende materialen en kleuren. Echt wat voor hem!

https://www.teneekelder.nl/