Adfunding
Image default
Bedrijven

Succesvol communiceren met zelfvertrouwen door assertiviteitstraining

Haal het beste uit jezelf met de beste assertiviteitstraining. Wilt u graag meer zelfvertrouwen tijdens het communiceren? Wij verzorgen effectieve trainingen waarin persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste is. Met onze ruime ervaring hebben onze experts meerdere interactieve trainingsprogramma’s opgezet. Hierin leggen wij graag met u de vinger op de kern van uw probleem. Daaruit kunnen wij samen werken naar het terugkrijgen van uw positiviteit en zelfvertrouwen. Onze assertiviteitstraining is vooral gericht op de ontwikkeling van uw persoonlijke kwaliteiten. Bovendien werken wij aan uw vaardigheden. Zo komen deze weer ten goede in uw dagelijks leven en op uw werk. Dit resulteert in een blijvende positieve ontwikkeling.

Voor wie zijn deze trainingen aan te raden?

Een assertiviteitstraining is voor vele mensen geschikt. Gaat u het liefste meningsverschillen of kritiek uit de weg? Of durft u niet goed ‘nee’ te zeggen? Of wordt u zenuwachtig bij het idee van presenteren voor een grote groep. Dit is jammer aangezien u weet dat u meer in uw mars heeft. Onze georganiseerde assertiviteitstraining zal een grote bijdrage doen aan uw zelfvertrouwen. Het is erg belangrijk om de stap te nemen en deel te nemen aan deze trainingen als u dit ervaart. Het ontlopen van deze problemen kan verschillende oorzaken hebben. De gevolgen hiervan kunnen ernstig zijn. Zo kan een laag zelfbeeld situaties veroorzaken die slecht zijn voor uw gezondheid. Hierdoor ligt burn-out of depressie op de loer.

Welke resultaten bieden de trainingen

Tijdens deze assertiviteitstraining komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo leert u uw persoonlijk waarden en ambities ontwikkelen. Dit kan tijdens individuele trainingen, maar ook een groepstraining van drie tot zes personen is een mogelijkheid. Alle opties bieden u de mogelijkheid om met spanning en blokkades om te gaan. Zo leert u grenzen aan te geven en om te gaan met conflicten. De assertiviteitstraining biedt verschillende resultaten. Afhankelijk van uw problemen, bieden wij meetbare resultaten. Zo kunt u uw eigen talenten en ambities beter kennen. Ook herkent u uw eigen beperkingen en kunt u deze veranderen. Daarbij leert u uw eigen mening respectvol en standvastig geven.