Adfunding
Image default
Bedrijven

Hoe kies ik de juiste bedrijfskleding voor mijn bedrijf?

De medewerkers van uw bedrijf zijn het visitekaartje van het bedrijf. Dit betekent dat u wilt dat deze medewerkers zo professioneel mogelijk overkomen en het werk zo goed mogelijk uitvoeren. Een grote factor bij het zo professioneel mogelijk overkomen is de bedrijfskleding. Veel bedrijven in verschillende sectoren kiezen ervoor om bedrijfskleding aan te schaffen met daarop een logo of een andere tekst van het bedrijf. De vraag is alleen hoe kiest u nu de juiste bedrijfskleding? Waar moet de kleding aan voldoen? Wat zijn de beste merken? De antwoorden op deze vragen leest u verder in dit artikel.

Bedrijfskleding moet professioneel en comfortabel zijn!

Als bedrijf wilt u zo goed mogelijk overkomen en dat doet u door professionele en nette werkkleding aan te schaffen voor de medewerkers. Pas wel op met wat u kiest. De kleding moet professioneel zijn, maar het moet ook comfortabel zijn om te dragen. Het moet namelijk het werken van de medewerker niet in de weg zitten en daarbij is het ook goed om te kijken naar de veiligheid. De stof van de kleding, de maat en de pasvorm zijn zeer belangrijk bij de keuze tot goede werkkleding. Daarbij moet u ook kijken naar de wasvoorschriften en zorgen dat de werknemers zo lang mogelijk kunnen doen met de kleding die dan ook zo lang mogelijk netjes en professioneel blijft.

Kleding voor verschillende omstandigheden

is uw bedrijf vooral buiten georiënteerd, dan zal ook rekening moeten worden gehouden met de verschillende weersomstandigheden. Dit kan ook voorkomen bij bedrijven die werknemers op kantoor hebben. In de verschillende omstandigheden moet u als bedrijf ervoor zorgen dat de werknemer verschillende kledingstukken kan kiezen. Zo moet u aan de winter denken aan een winterjas, thermokleding of een lekkere fleece trui, en moet u op de regenachtige dagen bijvoorbeeld denken aan een regenjack.

Goede bedrijfskleding merken

Er zijn verschillende soorten bedrijfskleding te krijgen als bedrijf. Nu zal u vast naar de prijs kijken van de kledingstukken en daar een keuze in maken. Toch wordt aangeraden om dit te doen, maar ook de kwaliteit en levensduur in beschouwing te houden. Dit omdat uiteindelijk kwalitatief betere, maar duurdere kleding toch goedkoper kan zijn. Een mooi bedrijfsmerk dat kwalitatief goed is en lang mee gaat is Jobman. Dit merk heeft mooie jassen, werkbroeken, shirts en mutsen in de aanbieding. Deze merkkleding is ook makkelijk te bedrukken met een logo.

Een ander mooi voorbeeld is het merk Gildan. Dit is een kledingmerk die veel mooie jassen, truien, shirts en broeken heeft in veel verschillende kleuren. Ook hier geldt dat de kwaliteit voorop staat en deze kledingstukken zijn daarbij zeer betaalbaar.

Wat wilt u uitdragen als bedrijf?

De vraag die u zelf als eigenaar van het bedrijf moet vragen is wat u wilt uitdragen als bedrijf. Dit heeft namelijk sterke invloed op de keuze van bedrijfskleding. Wilt u bijvoorbeeld erg goed opvallen of wilt u vooral dat de kleding er netjes uitziet. Met opvallen kunt u voor felle kleuren kiezen en voor netjes kunt u bijvoorbeeld kiezen om het logo subtiel en dus kleiner terug te laten komen. Verder kunt u ook nog kiezen tussen verschillende drukmethodes. De standaard is gewoon het drukken van het logo, maar als u echt netjes wilt kunt u het logo of andere tekst ook borduren op het kledingstuk.