Adfunding
Image default
Bedrijven

Het schoonmaakbedrijf Bolderman om ramen schoon te maken

Ramen schoonmaken in Amsterdam

Vooral in een grote stad zoals Amsterdam worden de ramen van uw woning vuil door onder andere de uitlaatgassen van de vele auto’s. Woont u op de begane grond, dan kunt u de ramen zelf nog wel schoonmaken, als u nog gezond bent. Woont u echter op een hogere verdieping, dan is het niet raadzaam om de ramen zelf schoon te maken. Het is dan verstandig om een schoonmaakbedrijf Amsterdam te benaderen. Wanneer u het schoonmaakbedrijf Amsterdam Bolderman benadert, zullen ze een glazenwasser langs sturen. Het moet een glazenwasser Amsterdam zijn die weet wat hij kan en mag doen. Er is een traditionele glasbewassing, met een telescopische steel en met een hoogwerker die voorzien is van een gondel met een schacht.

Als u hoger woont dan de tweede verdieping

Het is volgens de ARBO wet vanaf 1 juni 2004 niet meer toegestaan dat glazenwassers met een ladder ramen schoonmaken op een grotere hoogte dan de tweede verdieping. Daarboven moeten ze de ramen schoonmaken met een telescopische steel waaraan een slang is verbonden. Bolderman, het schoonmaakbedrijf in Amsterdam, maakt gebruik van glazenwassers die de juiste papieren hebben. Omdat Bolderman een VCA gecertificeerd bedrijf is, wordt er veilig en gezond gewerkt. De glazenwasser Amsterdam zal bij de firma Bolderman veilig kunnen werken.

Ramen schoonmaken boven de tweede verdieping

Wanneer er ramen moeten worden schoongemaakt die hoger zijn gelegen dan de tweede verdieping, dan zal er met de telescopische steel moeten worden gewerkt. Het is een steel die uitgeschoven kan worden. Aan het eind van de steel is een borstel bevestigd waaruit het osmose water komt. Door gebruik te maken van het speciale osmosewater zullen de ramen er weer brandschoon uitzien. In osmose water zitten geen verontreinigen.

Het osmose toestel

Een gecertificeerde glazenwasser Amsterdam zal voor ramen op grotere hoogte het osmosetoestel bij zich hebben. Het is een gevulde tank met osmosewater waarin geen verontreinigingen zitten. Hierdoor kunnen de ramen gewoon goed worden schoongemaakt. Het is belangrijk dat het schoonmaakbedrijf in Amsterdam zijn eigen water bij zich heeft om de ramen schoon te maken.

https://www.goedschoonmaken.nl/