Adfunding
Image default
Bedrijven

Actieve trip naar de Ardennen

Wil je er even tussen uit, maar ben je niet het type dat graag stil zit? Pak de auto en rijd naar de Ardennen! Naast de prachtige natuur, hebben de Ardennen een geweldig aanbod van activiteiten. Zo zijn er tal van outdoor spellen en activiteiten zoals klimmen en kajakken.

Outdoor spellen

Als je ergens wilt paintballen, is het in de Ardennen. In de Ardennen is de grootste outdoor paintballsite van de Benelux te vinden. Naast paintball kan je er terecht voor airsoft en lasertag. Ook is er een touwenparcours waar je overheen kan klimmen. Net over de Franse grens kan je echt op avontuur in de Ardennen. Hier is een park waar je tot 18 meter hoog wordt gekatapulteerd in 2 seconden. Ook kan je er bungeejumpen. Als je van adrenaline en avontuur houdt, ga dan dus zeker naar de Ardennen.

Klimmen

De Ardennen zijn ook dé plek als je graag klimt. Door de geweldige omgeving is het een hele belevenis om te klimmen. Weer eens wat anders dan de klimmuur in de lokale klimhal! In de Ardennen geniet je van geweldige uitzichten. Voor de beginnende klimmer zijn er makkelijke routes, maar de ervaren klimmer komt er ook zeker aan zijn trekken.

Kajakken en kanoën

Ben je graag op het water, dan kan je in de Ardennen je lol op. Op de talloze rivieren en beekjes in de Ardennen is het geweldig om te kajakken of kanoën. Wat het verschil is tussen die twee? Een kano is open en een kajak is dicht. Deze spannende en avontuurlijke activiteit is geschikt voor jong en oud en er zijn een aantal rivieren waar je het hele jaar kunt kanoën of kajakken (met uitzondering van sommige gedeeltes). Bij sommige rivieren is de waterstand in de zomer namelijk te laag om te kunnen kanoën of kajakken. Laat je van tevoren dan ook goed informeren waar je het beste het water op kunt gaan.

https://indardennen.be/activiteiten/avontuur-plezier/