Adfunding
Image default
Bedrijven

Organiseer het beste congres ooit!

Wanneer je een grote organisatie hebt, geef je soms congressen. Bij zo een congres komt er zeer veel kijken en vooral de kleine details zijn dan van belang. We zetten hier een aantal zaken op een rijtje die van jouw congres, een impressionante gelegenheid maken!

1. De locatie

Je congres gaat waarschijnlijk doorgaan in een chic hotel. Hoewel dit het belangrijkste element is aan de locatie, zijn er een aantal bijkomende dingen die je in het achterhoofd kan houden. Zo kan je je evenement organiseren in een plaats die veel betekend voor jouw specifieke branche. Een congres over politiek of IR staat bijvoorbeeld niet mis in Den Haag! Let ook op of er voldoende slaapplaatsen aanwezig zijn in en rond het gebouw waar het congres door zal gaan, zodat je je gasten niet in een moeilijke situatie brengt!

2. Vervoer

Wat ook belangrijk is, is om voor vervoer te zorgen. Denk zo na over een taxi den haag of een goede connectie met luchthavens, aangezien je waarschijnlijk ook wat internationale gasten gaat hebben!  Een taxi den haag is een klassenvol alternatief voor het openbaar vervoer en bespaart je gasten ook tijd dat ze anders zouden verliezen aan parkeren.

3. Goodiebag

Vaak geef je als organisator ook een goodiebag mee aan je gasten. Normaal zitten hier pennen, een sleutelhanger of een notitieblok in. Het is echter interessant om eens na te denken over alternatieven. Schenk eens een goed boek aan je gasten of een sjaal. Dit zijn dingen die men ook effectief gebruikt in het dagelijks leven en die een langere tijd zullen meegaan. Hierdoor zal je logo een nog groter publiek bereiken!

4. Ontspanning

Bij elk groot congres horen activiteiten om te ontspannen. Dit is dan ook het uitgelezen moment om uit te pakken met unieke activiteiten, zoals een lichtshow, een cinema evenement of een sportactiviteit. Een open bar is ook altijd een schot in de roos, waarbij die taxi den haag helemaal van pas komt!

https://denhaagtax.nl/