Adfunding
Image default
Bedrijven

Escape room Hengelo komt met een nieuwe kamer

Ben je ooit al geweest bij de leuke escape room Hengelo. Zij hebben besloten om met een nieuwe kamer te komen. In deze nieuwe kamer zijn er voor jou nog meer missies en opdrachten die jij zou kunnen oplossen. Wist je dat er dus niet vaak zoveel opdrachten worden uitgevoerd. Escape room Hengelo is de eerste met een extra kamer. Deze kamer kan je gaan zien als een compleet nieuwe toevoeging op de markt. Het is wel zo dat je extra centjes moet betalen voor het bezoeken van de extra kamer. We verwachten niet dat de mensen die voor ons werken zich met problemen zouden melden binnen onze branche.

Werkzaamheden van de kamer

Escape room Hengelo heeft al bepaalt dat er echt wel veel vraag was naar de nieuwe kamer. De functies van de nieuwe kamer worden wel nog geheim gehouden. Het is niet leuk als iedereen weet wat de escape room Hengelo voor leuks heeft. Wil jij op een bepaalde dag meer zien dan kunnen wij jou dat helpen inzien. Het wordt merendeels gezien als een soort van prachtige manier van werken. De extra kamer komt ook pas volgende maand uit. De escape room Hengelo zal het een speciale actie komen voor het aankondigen van de nieuwe kamer.

Media en informatie

Om meer te weten te komen van de nieuwe kamer heeft escape room Hengelo aangekondigd dat zij met de media de kamer zullen uittesten. Waar dit gebeurt, is natuurlijk bij de escape room Hengelo zelf. De kamer zal zich inzetten om het gebruik van extraatjes tegen te gaan. Je moet gewoon een beetje ervoor zorgen dat jouw werk goed wordt gedaan. Kijk niet op als je ziet dat het niet er naar uitziet dat het goed gelukt is. We verwachten dat de kamer de nodige ogen zal trekken. Met wat extra media aandacht moet het helemaal goedkomen.