Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Dé cursus voor je autotheorie bij 123geslaagd

Als je besluit eentheorie cursus bij 123geslaagd te doen, dan weet je bijna 100% zeker dat je gaat slagen voor dat pittige theorie-examen. Je hoeft dan gelukkig niet meer super lang met je neus in de boeken te zitten, want binnen een dag ben jij al een stapje dichterbij dat begeerde rijbewijs. Het theorie-examen is moeilijk en dat weten ze bij de theorie cursus als geen ander. Daarom is de theorie cursus te ultieme manier om toch te slagen. Jij weet straks precies wat je moet doen tijdens dat examen. Dan kun jij zo snel mogelijk weer achter het stuur kruipen. Een effectieve cursus, een lunch, vervoer naar het CBR én een gereserveerd examenplekje bemachtig je al voor 89 euro.

 

Hoe verloopt de theorie cursus voor de auto?

Wat ga je dan de hele dag doen bij zo’n theorie cursus? Dat is een goede vraag. De theorie cursus werkt zo goed omdat jij een dag, of eigenlijk een ochtend, je helemaal gaat focussen op de theorie stof. Je bent alleen maar daarmee bezig. Je wordt ook geholpen door de ervaren docent als dingen onduidelijk zijn maar ook bij het leren van ezelsbruggetjes en het uitleggen van lastige verkeerssituaties. Omdat dit allemaal aanbod moet komen begint de cursus dag al om zeven uur in de ochtend. Dan begint het oefenen met de handige ezelsbruggetjes, oefenvragen en strikvragen. De docent bereid jou voor op alles. Als jij het gevoel hebt dat je het examen aan kunt, neemt iedereen even een pauze. Na de lunch stapt iedereen in de auto op weg naar het CBR. Daar is het dan zo ver, jij gaat het examen afleggen. Maar dat doe jij sowieso succesvol want je hebt alle tools op zak. Als jij dan dat auto-theoriecertificaat hebt bemachtigd is het tijd voor de volgende stap: het praktijk examen.

 

Persoonlijke begeleiding bij de cursus

De docenten bij de theorie cursus zijn professionals en geven altijd de cursus aan een kleine groep. Wil jij graag wat meer persoonlijke begeleiding? Wellicht omdat je ADHD, faalangst of concentratie problemen hebt? Dan is dat geen probleem want tijdens de cursus hebben de professionele docenten altijd tijd voor jou. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen kan slagen voor zijn of haar theorie-examen. Als graag wat extra persoonlijke begeleiding wilt, aarzel dan niet om het door te geven bij de ervaren docenten.