Adfunding
Image default
Bedrijven

Betrouwbare koerier in Roosendaal

Een betrouwbare koerier

Als u professionele pakketjes wilt vervoeren vanuit Roosendaal, wilt u natuurlijk een betrouwbare koerier in Roosendaal. De pakketten moeten in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen. Daar kan Van Meel Service u goed bij helpen.

25 jaar ervaring

Hoe weet u nu zeker dat deze koerier betrouwbaar is? Nou, ze hebben al ruim 25 jaar ervaring met het transporteren van alle soorten pakketten en goederen. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ook door heel Europa. Als uw pakket mee op transport is, kunt u altijd zien waar het precies is. Alle wagens hebben namelijk een GPS-systeem. Daardoor kunt u uw pakket altijd en overal volgen. Zo wordt de veiligheid van de zending en uw pakket gegarandeerd.

Niet alleen koeriersdiensten

Als u op zoek bent naar een koerier in Roosendaal zit u bij Van Meel Service sowieso goed. Ook als u een pakket met spoed ergens in Europa moet leveren, doen de koeriers dit direct voor u. De koeriers halen uw zending op, laden deze in, verzenden deze en laden het pakket veilig weer uit op de juiste plek. Als u opslag nodig heeft, kunnen de koeriers uw goederen ook tijdelijk bij het magazijn onderbrengen. Uw pakketten staan dan op een veilige plek. Naast koeriersdiensten kunnen ze u ook helpen met distributievervoer, chauffeursdiensten en logistieke diensten.

Goede service

De koerier in Roosendaal werkt altijd met goede service. De koeriers zijn allemaal gediplomeerd en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Ze komen hun afspraken na en zorgen dat uw pakketten goed en veilig op de juiste plek aankomen. De koeriers gaan met beleid met uw spullen om. Daar vragen ze een zeer betaalbaar tarief voor. Er wordt van tevoren met u besproken wat de kosten voor vervoer zijn, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

https://www.vanmeelservice.nl/onze-diensten/koerier-roosendaal/