Adfunding
Image default
Bedrijven

Shop nu de stralende en kleurrijke Imbarro kimono’s

Eén van onze populairste producten zijn toch wel onze prachtige dames kimono’s. Want zeg nou eerlijk; Een kimono staat niet alleen geweldig leuk, het zit ook nog eens erg comfortabel. Je kunt ze overdag dragen, maar ook ’s avonds of ’s ochtends. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een kimono tijdens het ontbijt.

Gemaakt van zachte viscose

Onze Imbarro kimono’s zijn gemaakt van heerlijke zachte viscose en zijn handgemaakt in India. Deze kimono’s zijn allemaal geweven in de zogenoemde “Diamond Weave” en beschikken over onze geweldig mooie Paradise bloemen print die kleur geeft aan jouw dag en er voor zorgt dat jij stralend de dag door komt. Daarbij zijn al onze kimono’s “one size”, wat betekent dat ze iedereen als gegoten zitten.

Handgemaakt in India

Elke kimono van Imbarro Home & Fashion is gemaakt van 100% viscose en zoals al eerder gezegd helemaal met de hand gemaakt in India. Bij deze productie staat respect voor milieu en leef- en werkomstandigheden voorop. Dit vinden wij erg belangrijk en proberen daarom ons steentje ook bij te dragen.

Onze eigen “Imbarro touch”

Bij de ontwikkeling van onze kimono’s wordt er altijd gekeken naar de laatste trends. Hierdoor weten wij precies welke kleuren, prints en designs populair zijn. Als we dit in kaart hebben gebracht, zorgen wij er voor dat wij onze eigen “Imbarro touch” aan onze kimono’s geven wat resulteert in prachtige kleurrijke kimono’s.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Onze kimono’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan de kleuren wit, mint, olijfgroen en koraalroze. Doordat onze kimono’s gemaakt zijn van 100% viscose schikken zij over een prachtige glans, waardoor deze kimono’s een hele luxe boudoir straling hebben.

Onze kimono’s in jouw winkel?

Wil jij één van onze Imbarro kimono’s kopen? Shop deze dan in onze website. Wil jij onze kimono’s verkopen in jouw winkel? Dat is ook zeer zeker mogelijk. Vraag hiervoor een “Dealer account” aan, waardoor jij toegang krijgt tot onze speciale “Dealer website”.

Eerst de kimono’s in het echt zien? Dat kan ook! Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn en ervaar onze kimono’s zelf. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak, dan zorgen wij dat wij alle tijd hebben om jou alles van Imbarro Home & Fashion te laten zien. Tot snel!

https://www.imbarro.nl/fashion-mode/kimono-badjas.html