Adfunding
Image default
Bedrijven

Berekenen van gemaakt uren

Bij de meeste bedrijven of ondernemingen wordt het personeel per uur betaald. Dit hoeft echter niet altijd. Het kan namelijk ook dat je per prestatie wordt betaald, maar vandaag gaat het even om betaling per uur. Het is wenselijk dat werknemers kunt betalen aan de hand van accurate en betrouwbare data. Keeping voorziet je reeds in de betrouwbare en nauwkeurige urenregistratiedata die je nodig hebt hiervoor. Zo kun je eenvoudig gewerkte uren berekenen. Er zijn verschillende programma’s van Nederlandse bodem voor salarisadministratie online beschikbaar. Het is belangrijk dat je op zoek gaat naar kenmerken in de software zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om binnen het softwarepakket bepaalde functies te gebruiken. Voor elke ondernemer zal dit uiteraard anders zijn. Voorbeelden waar je aan kan denken zijn bijvoorbeeld rapporten, online loonstroken en arbeidscontracten. Daarnaast kun je onderscheid maken tussen software waar je HR-kennis voor nodig hebt en software waar je als ondernemer snel mee aan de slag kan zonder specifieke kennis.

 

 

Gezocht en gevonden

Wij van Keeping willen altijd het beste van het beste voor de mensen die wij helpen. Zo heeft de zoektocht naar de meest geschikte zoektocht eventjes geduurd. Tijdens de zoektocht hebben we vooral gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de software en de mogelijkheid om het personeel inzicht te geven in dezelfde online omgeving. Naast het voeren van onze eigen salarisadministratie onderzoeken we ook de mogelijkheid om de softwareapplicatie voor salarisadministratie met Keeping te koppelen. Dit zou het mogelijk maken om gewerkte uren met een paar simpele klikken door te sturen naar de applicatie om zo salarisadministratie voor ons team nog gemakkelijker en nauwkeuriger te maken. Onze keuze is na het proberen van verschillende softwareapplicaties uiteindelijk gevallen op Employes.

 

Zelf hechten we ontzettend veel waarde aan deze software omdat deze ervoor zorgt dat administratieve taken zoveel makkelijker en beter te verwerken worden. Software voor salarisadministratie dient gefocust te zijn op het gemakkelijk maken van salarisadministratie. Dat betekent dat je in een paar stappen, gebaseerd op de gegevens die je invult, snel werknemers moet kunnen uitbetalen. Bekijk hieronder een korte animatie van hoe dat in zijn werk gaat bij Employes.

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen