Adfunding
Image default
Winkelen

Hoe kies je een vloerkleed of decoratie passend bij jouw woning?

Het stijlen van jouw woonkamer is vaak lastiger dan dat je het voor iemand anders moet doen. Bij jezelf ben je toch wat kritischer en blijf je vaak lang twijfelen. Is het dan wijs om een interieurarchitect onder de arm te nemen? Als je het geld ervoor hebt is dit zeker interessant, alleen vaak zijn ze prijzig en kan je het door beetje bij beetje aan te passen ook zelf. Het duurt wat langer en het zal misschien minder professioneel zijn ingericht, maar je hebt het dan wel zelf gedaan!

Een vloerkleed kiezen: kijk naar je stijl van je woning!

Heb jij industriële meubels en een landelijke stijl? Dan kan je het beste kiezen voor een landelijke stijl als vloerkleed. Vaak worden hier dierenvachten/huiden voor gebruikt. Denk hierbij aan een rendierenhuid, schapenvacht of een koeienhuid vloerkleed. Dan zijn er ook vaak nog veel mogelijkheden qua kleur. Een dierenvacht is altijd verschillend aangezien het gaat om een levend wezen. Mocht je dus een koeienhuid willen kopen; hou er dan rekening mee dat een product af kan wijken van de foto.

Wat voor decoratie kan je toepassen in je woning?

Ook hier kan ik hetzelfde antwoord op geven. Blijven we in de landelijke stijl dan zijn huiden en vachten mooi om te gebruiken. Dit past bij een industriële en landelijke stijl. Heb je een modernere woning dan kan dit ook passen, alleen zal je dan kunnen kijken naar een huid of vacht die geverfd zijn. Bij decoratie van huiden en vachten kan je denken aan een poef van koeienhuid, schapenvacht voor over de tafel of bank, krukje of bankje met een huid of vacht etc. Er zijn zoveel decoratie van huiden en vachten, alleen zou ik het niet te gek maken en niet alleen maar in die stijl blijven; het kan ook te veel worden!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/