Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Top 3 tegels voor in de tuin

Kijkt u wel eens naar uw tuin en ziet die tuin er net als een oerwoud uit? Is uw tuin helemaal overwoekerd met aangewaaide planten, kerstbomen die u niet naar een verzamelpunt heeft gebracht, onkruid en lelijke planten van uw schoonmoeder? De perfecte oplossing voor dit semi-oerwoud is de betegeling van uw tuin. Leg tegels in uw tuin en u hoeft nooit meer zorgen te maken om onkruid wieden, snoeien of gras maaien. Een bijkomend voordeel van een betegeling, is dat u gelijk een mooi terras heeft waarop u na leehnavasor deze corona tijd met uw vrienden gezellig bij elkaar kan komen. Bovendien hebben tegels een lange levensduur en is er een grote keuze aan legmotieven. Echter, er zijn heel veel soorten tegels waar u uit kan kiezen. Maar geen zorgen! In dit artikel vertel ik u alles over de materialen die u kunt gebruiken voor de aanleg van een terras. Bij Bricks and Stones kunt u terecht voor alle soorten tegels die ik ga bespreken, ze hebben een brede selectie en al vele jaren expertise op het veld van betegeling, terrassen en  tuininrichting.

 

Allereerst waaltjes, een populaire optie voor in de achtertuin. Waaltjes zijn tegels van 5 bij 20 cm, een standaard formaat geschikt voor veel soorten terrassen. Waaltjes zijn te krijgen in veel soorten kleuren: je hebt grijze waaltjes, rode waaltjes, zwartje waaltjes en nog veel meer. Waaltjes zijn niet heel goedkoop, ze kosten ongeveer €30 tot €45 per vierkante meter.

Vervolgens heb je ceramaxx tegels, ook een veel gekozen betegeling van terrassen. Ceramaxx tegels zijn gebakken en voorzien van een glazuurlaag waardoor ze geen water doorlaten. Zo blijven ze extra lang goed. Ceramaxx tegels kosten tussen de €35 en €50 per vierkante meter.

De laatste, veel gekozen optie, zijn gebakken klinkers. Deze zijn goedkoop en kosten tussen de €15 en €25 euro per vierkante meter. Deze zijn gemakkelijk te leggen en vereisen alleen een zandlaag als onderlaag.  

https://www.bricksandstones.nl/