Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Woning en Tuin

Materiaal van een keukenkraan is heel bepalend voor de look

De standaard keukenkraan is vaak gemaakt van massief messing, messing-chroom of van zink. 
Belangrijk is dat je rekening houdt met de hardheid van het water. Is het water erg hard? Dan is het aannemelijk dat de kraan minder snel mee gaat en eerder kan roesten. Dan is het aan te raden om materiaal te kiezen dat stevig is en goed beschermt tegen roesten zoals massief messing. 
Momenteel is er een nieuwe hype gaande, namelijk een mat zwarte keukenkraan. Een prachtige eyecatcher in de keuken. En wanneer je investeert in de details, onderscheid je je van de standaard keukeninrichting. 

Het is vooral belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten:
– Types keukenkranen
– Gebruikte materiaal
– Stijl

Het is belangrijk om je te oriënteren op wat voor types keukenkranen er zijn. Moeten er twee draaiknoppen op zitten voor warm en koud, een lange hendel of juist kort, moet er een keramische kogel op zitten?
Sta je daarnaast meerdere malen per dag de afwas te doen en stapelt deze afwas zich snel op? Dan loont het om te kiezen voor een hoge hendel en hals.

De stijl van je kraan kan erg bepalend zijn voor de inrichting van je keuken. Zorg dat deze aansluit aan de behoeftes van jou en je gezin. Doe vooral veel inspiratie op want de variatie is erg groot.
Bezoek keukenspecialisten of zoek naar voorbeelden op internet. Op deze manier weet je welke opties er zijn. Zo ben je goed voorbereid en kun je met een gerust hart de perfecte keukenkraan kopen.

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan

Gerelateerde artikelen

Blokhutten, voor ieder wat wils

Sleutel afgebroken? Geen probleem bij Markey Allround Slotenservice

Een plantenwand binnen creƫren? Belangrijke voordelen en nuttige tips!