Adfunding
Image default
Architectuur

Laat je tanden weer stralen

Het hebben van witte tanden is de schoonheidsstandaard in de westerse wereld. Witte tanden laten zien dat je goed voor jezelf zorgt en dat je gezond bent. Helaas zijn witte tanden niet voor iedereen weggelegd en dat is heel vervelend, gelukkig zijn daar een aantal oplossingen voor. Maar eerst, hoe krijg je gele tanden? Simple gezegd bestaat je tand uit je tandbeen en je tandglazuur. De kleur van je tandbeen is genetisch bepaald, dus daar kan je niks aan doen. Echter, de kleur van je tandglazuur is wel te beïnvloeden. Je tandglazuur is namelijk een transparante laag die je tanden beschermt, hoe dikker deze laag is, hoe witter je tanden zijn. Als je tandglazuur aangetast is, dan beschermt het je tanden minder goed en zijn je tanden minder wit. Dus, hoe krijg je witte tanden?

 

Eén ding die je altijd goed en zorgvuldig moet doen, is het poetsen van je tanden. Dit is echt het allerbelangrijkste middel om je tanden schoon, gezond en wit te houden. Het is het beste om met een elektrische tandenborstel te poetsen en het is aan te raden om dit twee à drie keer per dag te doen voor het mooiste gebit. Poetsen leehnavasor kan je het beste voor de maaltijd of een uurtje daarna doen. Als je geluk na het eten poetst, is het tandglazuur aangetast waardoor je het met de tandenborstel er af haalt in plaats van het te versterken.

 

Naast goed tandenpoetsen is het verstandig om gezond te eten, laat koffie, rode wijn, thee en sigaretten liever staan. In deze producten zit namelijk de stof tannine, dit tast je tanden aan en maakt ze geler. Ook is het slim om suikerhoudende drankjes en snoepgoed zoals M&M’s niet te vaak te eten, ook suiker tast namelijk je gebit aan.

 

Dus, leef gezond en ga je tanden witter maken op een natuurlijke manier.

https://witgebitnederland.nl/