Adfunding
Image default
Bedrijven

3 populaire relatiegeschenken die altijd worden gewaardeerd

Relatiegeschenken worden ook wel promotiemateriaal genoemd. Dit komt omdat relatiegeschenken als grootste voordeel naamsbekendheid met zich mee brengen. Door bepaalde geschenken te bedrukken met een logo of een merknaam komt jouw bedrijf onder de aandacht van mogelijk nieuwe klanten. Uiteindelijk kunnen relatiegeschenken dus zorgen voor meer omzet en meer winst.

Redenen relatiegeschenken

Er zijn verschillende redenen voor het geven van relatiegeschenken. Ten eerste kan je met een geschenk een blijvende herinnering geven. Mensen willen snel dingen vergeten, en een product dan mensen dagelijks zien helpt ze herinneren aan uw bedrijf. Verder vinden relaties het ook altijd fijn om iets te krijgen. Uit een geschenk kan waardering uitgedragen worden, en dat wordt als zeer prettig ervaren. Een relatiegeschenk geven geeft de relatie een goed gevoel, maar het geeft het ook een goed gevoel aan u. Relatiegeschenken hoeven daarbij ook niet duur te zijn. Marketingcampagnes zijn vaak prijzig, en een relatiegeschenk hoeft dat niet te zijn. Verder zijn er ook veel verschillende opties, en daarbij kunt u ook de relatiegeschenken personaliseren. Gepersonaliseerde producten zijn altijd nog een stuk specialer. Nu we goed weten waarom mensen relatiegeschenken geven, is het natuurlijk ook relevant om te kijken naar welke relatiegeschenken populair zijn, en waarom deze worden gewaardeerd. Dit leest u verder

Een pen als relatiegeschenk?

Een pen kan een ideaal relatiegeschenk zijn. Pennen kunt u in grote aantallen inkopen, en zijn makkelijk uit te delen. Ook kunt u de pennen laten bedrukken of graveren, en dus personaliseren voor de relatie. Er zijn daarbij veel verschillende soorten pennen die u kunt aanschaffen. Bij pennen kunt u ook een doosje of een andere verpakking meegeven die nog wat meer uitstraling geven.

Een kalender als relatiegeschenk?

Veel bedrijven en relaties gebruiken op kantoor, magazijn of andere werkplekken kalenders. Veel agenda’s gaan tegenwoordig online, maar een kalender wordt zeker nog veel gebruikt. Daarom is een kalender drukken als relatiegeschenk ook ideaal. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo op de kalender te laten drukken, maar ook een inspirerende tekst of een andere tekst zijn mogelijk. De kalenders zijn ook in verschillende soorten te krijgen. Zo kunt u kiezen voor kalenders die u op kan hangen of kunt u kiezen voor een bureaukalender. U kunt er ook voor kiezen om de kalender nog persoonlijker te maken. Dit kunt u doen door een fotokalender als relatiegeschenk te geven. Hier kunt u zelf per maand de foto uitkiezen, en kunt u dus een ideaal persoonlijk cadeau geven.

Een paraplu als relatiegeschenk?

Een paraplu? Ja een paraplu. Een paraplu bedrukken met logo kan een heel mooi relatiegeschenk zijn. In Nederland regent het vaak, en gebruiken mensen veel een paraplu. Door een paraplu te geven met uw logo erop heeft u bedrijf meer exposure en geeft u een oplossing aan de relatie. Wel belangrijk hierbij is dat de paraplu van goede kwaliteit is, anders kan het ook worden gezien als een slecht relatiegeschenk.