Adfunding
DAA7880D-B248-4367-9724-E175B4C7C2B9_4_5005_c
Beauty en verzorging

Balayage specialist Den Haag is dit

Als je graag een verfbeurt wil die langer meegaat dan een paar weken, zit je bij de Balayage Den Haag specialist haarstudio Esmee Sawyer goed. Uitgroei is natuurlijk vervelend, want vaak leg je in Den Haag 30 à 40 euro neer voor een verfbeurt en zelf iedere keer verven is natuurlijk ook erg vervelend. En om dan iedere keer die uitgroei bij te houden is natuurlijk ontzettend vervelend. Daarom kiezen veel mensen voor onze balayage behandeling, die uitgroei tegengaat en je haar ook nog eens een stuk glansrijke laat lijken.

Wat is balayage precies?

Bij  Balayage Den Haag gebruiken kleuren wij eerst de lengte en de punten en kleuren we met een kwast bovenkant. De bovenkant kleuren wat donkerder om toekomstige uitgroei te verminderen. Door de overloop van kleuren oogt de uitgroei een stuk natuurlijker waardoor je er ook een stuk langer mee rond kan lopen. En de lichtere tinten die we aanbrengen in de lengtes en de punten geeft het haar een glansrijke uitstraling. Waardoor je met mooi haar rondloopt en hier ook nog eens vrij weinig aan hoeft te houden voor een tijdje.

Voor en nadelen balayage

Natuurlijk is het grootste voordeel dat je een stuk langer met je verfbeurt rond kan lopen dan je normaal zou doen. Maar echter is een balayage behandeling wel wat duurder dan een normale verfbehandeling. Dit natuurlijk omdat het veel moeite kost om de behandeling toe te passen. Maar op de lange termijn bespaar je er zeker geld mee, want normaal leg je in Den Haag  30 à 40 euro neer per verfbeurt. En door voor de balayage behandeling te kiezen betaal je maar één keer voor wat eigenlijk paar verfbeurten had moeten zijn. Ook haal je het beste resultaat uit balayage wanneer je haar wat langer is. En laat de behandeling samen met face framing het gezicht beter tot zijn recht komen.Gerelateerde artikelen

Met een massage in Loosdrecht val je af!

Een HydraFacial behandeling geeft snel resultaat

Vetbevriezings kliniek