Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Realiseer een nauwkeurige voorraadadministratie

Het is van groot belang om een nauwkeurig systeem van voorraadadministratie te hanteren binnen uw organisatie. Door de toenemende digitalisering kunt u dit vaak automatisch laten uitvoeren. Het is dan echter wel belangrijk om over de juiste software te beschikken. Een echte specialist op het gebied van voorraadbeheer en -administratie is Kangaroo. Dit is een bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht, vlak bij Dordrecht, dat u helpt goederenstromen te bundelen, beheren en monitoren. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en optimale productielijn. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Een overzichtelijk systeem van een specialist

Kangaroo weet op een duurzame, flexibele en efficiënte wijze uw productielijn te optimaliseren. Zij hebben een logistiek platform voor supply-chain-management waarin u geheel automatisch uw voorraad beheert en monitort. U ontvangt daarbij uw nieuwe voorraad binnen één levering op het door uw gewenste moment en krijgt één factuur van alle leveranciers. Zo houdt u uw werkzaamheden overzichtelijk. Daarnaast weten ze aan de hand van RFID-technologie uw magazijn te ordenen: met bakken zorgen ze ervoor dat de producten binnen uw voorraad worden geordend en gemonitord. Zo krijgt u een opgeruimde en gestructureerde opslag. Ervaar niet alleen het gemak van de technologie van Kangaroo, maar profiteer ook van een zuiniger en efficiënter systeem van voorraadbeheer. Zo krijgt ook uw bedrijf een slimme oplossing!

Neem contact met ze op voor uw aanvraag

Heeft u interesse in de uitgebreide service en dienstverlening van Kangaroo of wilt u meer weten over de logistieke systemen van deze expert? Neem dan contact op met dit bedrijf en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van voorraadadministratie en -beheer. Daarnaast bent u van harte welkom om uw vragen te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor een slimme oplossing voor uw bedrijf, schakelt u deze specialist in voorraadadministratie in!

https://www.kangaroo.nl/