Adfunding
Image default
Dienstverlening

Deze professionals zorgen voor de dieptereiniging van uw professionele keukens

Het uitvoeren van een dieptereiniging in uw professionele keukens is goed voor uw bedrijf. Als u voedsel wilt bereiden in uw professionele keuken, dient u te voldoen aan de eisen voor hygiëne én de HACCP-normen. Als u uw keuken nooit grondig laat reinigen, is het echter mogelijk dat organische en anorganische vervuiling als kalk- en corrosieaanslag en vetafzetting zich ophopen op moeilijk bereikbare plekken. Hier kunnen vervolgens bacteriën groeien. Zonder dieptereiniging kan het zo zijn dat u na een tijdje niet meer aan de HACCP-normen voldoet. U kunt dan niet meer veilig eten bereiden in uw keuken. Dat is natuurlijk funest voor u als horecaonderneming. Schakel daarom Floor Facility Services uit Gouda in. Hun professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw keuken 100% hygiënisch en schoon wordt.

Allerlei diensten

Naast dat u bij dit bedrijf aanklopt voor de dieptereiniging van uw professionele keukens, helpen hun representatieve en goed opgeleide professionals u ook graag bij het schoonmaken van andere ruimtes. Zo kunt u bij hen terecht voor de dieptereiniging van uw sanitair. Ze maken ook uw hardware schoon én ze reinigen uw werkplek. Bovendien zorgen zij desgewenst voor het schoon opleveren van uw bouwproject. Als projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder hoeft u zich dus niet meer druk te maken over de eindschoonmaak van uw project.

Stel uw vragen als u contact opneemt

De medewerkers van Floor Facility Services uit Gouda begrijpen goed dat u het belangrijk vindt dat uw keukens goed schoon zijn als u eten gaat bereiden. Na een dieptereiniging uitgevoerd door dit bedrijf, zijn uw professionele keukens weer helemaal veilig voor het bereiden van eten. Bovendien wordt uw eigen personeel zo ontlast, krijgt uw apparatuur minder storingen én wordt de levensduur van uw apparaten verlengt. Voor meer informatie over de diensten die deze ervaren professionals u bieden, neemt u contact met via de contactgegevens op hun website.

https://www.floorfacility.nl/