Adfunding
Image default
Woningen

Unieke chaletbouwer in Nederland

Duntep is dé chaletbouwer van Nederland die met u aan de slag gaat voor het maken van een eigen chalet op maat. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk, dan zit u hiervoor op de juiste plek. Vroeger waren zij een bouwbedrijf, maar al ruim 61 jaar richten zij zich op het bouwen van chalets. Dit begon al die jaren geleden met de eerste aanvraag voor het bouwen van een stacaravan. Zij zorgen ervoor dat u een product van hoogwaardige kwaliteit ontvangt en luisteren hierbij naar al uw wensen en behoeften om op deze manier een eigen chalet op maat te realiseren.

Medewerkers met passie voor het bedrijf

Deze chaletbouwer uit Nederland vindt het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Zij bespreken van tevoren met u al uw wensen en behoeften en gaan vervolgens direct aan de slag. De medewerkers van dit bedrijf gaan dagelijks met volle passie aan het werk en nemen hierbij al uw wensen mee. Zo bespreken zij onder andere met u welke kleur de chalet moet krijgen, welke grootte, welk type het moet worden en hoe bijvoorbeeld de inrichting eruit komt te zien. Al jaren zijn zij een begrip in de chaletbranche en mocht u hier geïnteresseerd in zijn, dan is het zelfs mogelijk om een rondleiding door de fabriek te krijgen. Zo ziet u met uw eigen ogen hoe een chalet op maat wordt gemaakt.  

Stel al uw vragen voor meer informatie

Deze chaletbouwer in Nederland gaat graag aan de slag met al uw wensen en behoeften. Aan de hand hiervan realiseren zij voor u uw chalet van uw dromen. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor andere woningen, zoals een mantelzorgwoning. Dit geeft u de mogelijkheid om de zorg goed op uw te nemen, wanneer u mantelzorger bent. Voor al uw vragen en meer informatie over de diensten die zij aanbieden, neemt u contact met ze op. Zij geven graag antwoord op al uw vragen en vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden. Bekijk direct het volledige assortiment of neem vandaag nog contact met ze op!