Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Het aanbod in vloerisolatie

Misschien heb jij wel eens gehoord van mooie Vloerisolatie Rotterdam. Dan was jij waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf dat jouw huis zou kunnen komen isoleren of er een offerte van kan laten maken. Jij bent niet de enige. Steeds meer mensen zien een stijgende jaarafrekening bij hun energieleverancier en besluiten te gaan kijken naar de mogelijkheden voor isolatie in hun woning. Vloerisolatie is een voorbeeld waarmee je kunt beginnen. Wanneer je advies krijgt, zijn er veel mogelijke keuzes qua bedrijven die deze dienst aanbieden. Zij hebben allemaal andere specialiteiten, voorkeuren en natuurlijk prijzen. Maak daarom een goede afweging in wat jij belangrijk vindt.

Bedrijven die komen isoleren

Er is een grote keuze in bedrijven die bij je langs kunnen komen om je woning te isoleren. Kijk eens in jouw omgeving welk bedrijf er in de buurt gevestigd zit. Dit scheelt reiskosten. Bekijk ook eens of jouw energieleverancier deze dienst aanbiedt. Vaak kun je dan gebruik maken van kortingen of andere lage tarieven omdat jij al klant bent van dit bedrijf. Bedrijven komen vaak vrijblijvend langs om te kijken welke vorm van isolatie voor jouw huis het meest effectief is, daardoor zit je nog nergens aan vast en kun je rustig een goede en doordachte keuze maken.

Subsidie

Wanneer jij aan de maatregelen voldoet en bijvoorbeeld twee verschillende isolatiemaatregelen neemt, dan heb jij recht op subsidie. De overheid vindt het namelijk belangrijk dat mensen veel meer bezig zijn met het isoleren van hun woning en wil dit aanmoedigen.  Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, bijvoorbeeld moet je het minimale aantal m2 laten isoleren. Het bedrag wat je maximaal terug kunt krijgen ligt tussen de 10.000,00 euro en 15000,00 euro. Dit is een mooie extra kans om eens over isolatie na te gaan denken. Veel isolatiespecialisten kunnen jou ook uitleggen hoe je de subsidie aan kunt vragen of doen het zelfs voor je.