Adfunding
Image default
Tweewielers

Eigen fietsverhuur in regio Haarlem

Bent u de trotse eigenaar van een horecagelegenheid of dergelijke en wilt u uw gasten een uniek concept aanbieden? Kies er dan voor om een aanbod aan fietsen bij uw bedrijf neer te zetten, zodat gasten deze kunnen huren en op deze manier de regio kunnen verkennen. U klopt hiervoor aan bij Bike Mobile in Cruquius. Dit bedrijf voor fietsverhuur in regio Haarlem biedt u onwijs veel mogelijkheden. Natuurlijk is het mogelijk om zelf fietsen te huren, maar dus ook als u dit wilt aanbieden aan bezoekers, klopt u daar aan. Zowel bezoekers die individueel de mooie omgeving willen verkennen, als complete groepen maken gebruik van de fietsen tegen een scherp tarief. Het bedrijf vertelt u hier graag alles over wanneer u contact opneemt met een van de specialisten.

Vele locaties maken al gebruik van het unieke concept

Bike Mobile heeft al veel bedrijven mogen verblijden met een aanbod aan fietsen. Neem bijvoorbeeld de locatie in Lisse, vlak bij Haarlem, die gebruikmaakt van fietsverhuur. Binnen no time fietsen gasten naar de Keukenhof, fietsen ze langs prachtige tulpen-, krokussen-, narcissen- en hyacintenvelden en spotten ze veel ander moois in de regio. De locatie waar hier over gesproken wordt, is bij Hotel Restaurant Lowietje. Deze horecagelegenheid koos ervoor om hun gasten iets extra’s aan te bieden, en met succes! Wilt u ook gebruikmaken van fietsverhuur bij uw bedrijf in Haarlem of omgeving? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Bike Mobile!

Vraag het team gerust om advies

Heeft u de keuze gemaakt en wilt u in zee gaan met hét fietsverhuurbedrijf? Dan is het logisch als u nog wat vragen heeft of advies in wilt winnen. Bekijk gerust de website eens, waar u meer informatie leest over het concept. Hier ontdekt u ook gelijk de contactgegevens, zodat u met een van de professionals in gesprek kunt gaan. Hij of zij adviseert u en beantwoordt al uw vragen. Alvast heel veel plezier gewenst!

https://bikemobile.nl/