Adfunding
Image default
Tweewielers

Tweedehands fietsen van de beste merken koop je bij deze winkel

Ben je op zoek naar tweedehands fietsen voor scherpe prijzen, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Dan neem je het best Gewoonfietsen.nl in de arm. Deze fietsenwinkel in Zoetermeer is zowel online als fysiek dé specialist op het gebied van gebruikte fietsen. Je vindt hier allerlei hoogwaardige merken die al een leven hebben geleid, maar die door hun voormalige eigenaar zijn ingeleverd of verkocht. De professionals van Gewoonfietsen.nl nemen deze fietsen onder de loep en knappen deze helemaal op, zodat jij altijd een tweedehands fiets koopt die geheel in orde is. Je koopt hier ook alleen de beste fietsmerken waar je nog jarenlang van geniet. Denk bijvoorbeeld aan Cortina, Gazelle en Sparta.

Elke fiets verdient een tweede kans

‘Elke fiets verdient een tweede kans’, dit is de slogan van Gewoonfietsen.nl, omdat ze hier helemaal in geloven. Waarom een nieuwe fiets voor de hoogste prijs kopen, als je diezelfde fiets zo goed als nieuw tegen een scherpe prijs kunt kopen? Daarbij kies je bij dat laatste ook voor een duurzame en milieubewuste fiets. Het is dus een win-winsituatie! Wanneer je benieuwd bent naar het brede aanbod aan tweedehands fietsen, bekijk je het best de overzichtelijke webshop waar je ook kan filteren op jouw budget en type fiets waar je naar op zoek bent. Ga je liever langs de fietsenwinkel in Zoetermeer om een eventuele proefrit te maken? Op maandag tot en met zaterdag ben je daar van harte welkom. Vul vooraf wel even een proefritformulier in, zodat de professionals de nodige tijd voor je vrijmaken.

Binnen drie dagen geniet jij al van je nieuwe fiets

Wanneer je in het assortiment aan tweedehands fietsen de perfecte fiets hebt gezien, bestel je deze eenvoudig. Waar je ook in Nederland woont, jouw fiets komt binnen twee à drie werkdagen rijklaar bij je thuisbezorgd. Op welke fiets ben jij binnen de week al te zien?