Adfunding
Image default
Toerisme

De beste glampings van Overijssel

Glamping is dé grote vakantietrend voor nu. En dat is logisch. Vroeger moest je kiezen. Of je koos voor de camping, waarbij je heerlijk in de buitenlucht leeft en wakker wordt door de zonsopkomst en eindeloze avonden bij de bbq of de vuurkorf had. Maar, dat was dan het nadeel: je sliep niet zo lekker, zo op een luchtbed in een slaapzak die óf te heet, óf te koud was.

De andere keuze was voor een hotel of B&B. Een verblijf waar je alle benodigde luxe in had, maar ook eentje waarin je dat vrijbuitergevoel moest missen. En als je in een groot hotel terecht kwam, of een resort, was de rust vaak ver te zoeken.

Glamping combineert de voordelen van de twee, en zet de nadelen aan de kant: je verblijft in een luxe tent of lodge op één van de beste kampeerterreinen (een glamping) die er maar te vinden is.

Glamping kun je op heel veel plekken in Europa doen. Ook dat maakt glamping tot een geweldige manier van vakantie vieren.

Om de voordelen en het plezier van glamping te ervaren, hoef je echter geen urenlange rit in de auto te maken. Want ook in Nederland kun je met de luxe safaritent, een lodge of zelfs een unieke accommodatie als een boomhut prima genieten.

Neem Overijssel, een provincie die bekend staat om haar prachtige Hanzesteden, de Nationale Parken zoals De Weerribben en de Wieden en natuurlijk die typisch Saksische boerderijen.

De Glampings in Overijssel zijn de perfecte springplank van waar je de omgeving kunt verkennen. Dat kan natuurlijk in de auto, maar mooier is het om een dagje op pad te gaan met de kano, te fietsen of te wandelen door de prachtige natuur.

Ben jij nieuwsgierig naar de beste adressen om glamping in Overijssel te beleven? Op www.visitoost.nl hebben we ze heel handig voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren. En als jouw perfecte locatie er tussen zit, boek je deze direct bij de aanbieder.

https://www.visitoost.nl/