Adfunding
Image default
Toerisme

De invloed van leeftijd op doorlopende reisverzekering vergelijken (Egypte en Verenigd Koninkrijk)

Leeftijd heeft meestal wel invloed op uw doorlopende reisverzekering vergelijken. Er wordt meestal van u verwacht dat u meer betaalt voor uw premies, omdat u door de verzekeraars als een groter risico wordt gezien. Met name bij doorlopende reisverzekeringen vergelijken geldt dat hoe ouder u bent, hoe groter het medische risico is dat u loopt. Aangezien de kosten van een medische behandeling in het buitenland gemakkelijk in de tienduizenden ponden kunnen lopen, willen de aanbieders hun kosten terugverdienen.  

Er zijn echter specifieke polissen voor bepaalde leeftijdsgroepen, die verschillende voordelen bieden die nuttig kunnen zijn voor u tijdens uw reis. Reisverzekeringen voor 50-plussers zijn vrij standaard, maar u kunt een gespecialiseerde dekking voor 50-plussers krijgen die een breder scala aan medische aandoeningen kan omvatten. 

 Een reisverzekering voor 70-plussers is een apart type dekking, en is speciaal ontworpen voor eventuele zorgen die u kunt hebben tijdens het reizen, met een grotere nadruk op medische behandelingen. U zult merken dat sommige verzekeringsaanbieders een bovengrens van 79 jaar hanteren, maar u kunt nog steeds een reisverzekering voor 80-plussers vinden. Het is gewoon mogelijk dat u uit een kleiner aantal aanbieders kunt kiezen.

Reisverzekering voor Egypte

Als u van plan bent avontuurlijke activiteiten te ondernemen, zorg er dan voor dat u hiervoor gedekt bent met uw reisverzekering Egypte. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met uw verzekeraar om te zien of u de benodigde dekking kunt afsluiten.

Neem een kopie van uw reisverzekeringspolis mee zodat u uw dekking kunt controleren voor alle activiteiten die u van plan bent te doen op het moment dat het u uitkomt. Denk eraan dat er activiteiten zijn die kunnen worden uitgesloten (d.w.z. activiteiten die u kunt doen, maar alleen in bepaalde omstandigheden, zoals het dragen van een helm tijdens het fietsen).

Aangezien er geen wederzijdse overeenkomsten inzake gezondheidszorg zijn tussen Nederland en Egypte, is het bijzonder belangrijk om een reisverzekering te hebben met voldoende dekking voor eventuele medische kosten die u maakt als u ziek wordt of gewond raakt terwijl u in het land bent. 

Een reisverzekering Egypte kan u ook de zekerheid geven dat u beschermd bent tegen annulering, reisvertragingen en onderbrekingen, plus verloren, beschadigde of gestolen bezittingen zoals bagage en paspoorten.

Wat is een reisverzekering Verenigd Koninkrijk?

Een reisverzekering Verenigd Koninkrijk vergoedt onverwachte zaken die kunnen gebeuren als u op reis bent.

Het omvat meestal dekking voor zaken als:

  • dringende medische kosten

  • Annulering of inkorting van uw reis

  • Verloren bagage

  • Vertraging van uw vlucht

  • Persoonlijke aansprakelijkheid

U kunt een backpacking reisverzekering afsluiten voor één reis of voor meerdere reizen per jaar.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/