Adfunding
Image default
Mode en Kleding

Schoenentrends van 2021

De zomer komt eraan en  daar hoort voor veel mensen een nieuwe outfit bij. Een nieuw paar schoenen kan daarbij uiteraard niet ontbreken. Een nieuw jaar, een nieuwe trend. Het afgelopen jaar heb je waarschijnlijk gekozen voor pantoffels, maar met de trends van dit jaar kun je wat anders uit de kast trekken! Nu is de vraag met welk paar je in 2021 kan komen aanzetten. Wil je alles weten over dé schoenentrends van 2021 voor dames en heren, lees dan verder.

1. Chunky boots 

Komende zomer is er één soort schoen die niet kan ontbreken in je garderobe; de chunky boots ook wel combat boots genoemd. Deze komen voor in de variant met een dikke zool als wel de bekende klassieker, de Chelsea boots. In de jaren 70 waren de boots met dikke zool mateloos populair. Door modehuis Prada is deze laars weer helemaal van nu. Het ideale aan deze trend is de veelzijdigheid. Stijl de boots met een korte broek of rok in de zomer of draag het in de winter met all black outfit.

2. De kleurrijke schoen

Val op! Na het jaar van de pantoffel en het huispak wordt het tijd voor iets anders. Niet alleen doen sneakers het dit jaar goed in verschillende kleuren, maar ook de nette herenschoen mag dit jaar kleurrijk zijn. Denk hierbij aan een motief met felle kleuren. Combineer de schoenen met een basic outfit om de schoenen goed op te laten vallen. Tip: Voor kleurrijke herenschoenen is de website van Shoelia zeker een aanrader.

3. Krokodillenprint

Als je aan dierenprints denkt dan is de associatie eerder gelegd met dames, maar heren, opgelet! Dit jaar zijn de prints ook voor jullie helemaal trendy. De slangen-, zebra- en panterprint kun je als man beter laten staan, maar ga absoluut voor een krokodillen exemplaar. Voor de echte durfal die wil opvallen is  de krokodillenprint ook te verkrijgen in een felle kleur.

4. De veterlaars

De afgelopen jaren is de veterlaars niet weg te denken uit het straatbeeld. Dit jaar is de veterlaars specifiek voor de man een must.  De laars met veter is comfortabel om op te lopen en daarnaast is hij voor elke gelegenheid en elk seizoen geschikt. Ideaal dus!

5. Gevlochten schoenen

Naast ingevlochten haar zijn er nu ook ingevlochten schoenen! Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen; suède, leer of kunststof. De schoen te combineren met een gevlochten tas in een gelijke kleur. De gevlochten schoen is zowel trendy in een sneaker variant als voor een nette gelegenheid.