Adfunding
Mode en Kleding

Op het internet goedkope ringen kopen

Op het internet kun je goedkope ringen kopen van hetzelfde kwaliteit als die in de winkel. Vaak zijn het zelf dezelfde ringen of zelfs van hetzelfde merk. Als je op het internet goedkope ringen gaat kopen bespaar je zo een 10% tot 30% en dit is zonder kortingen.

Prijs van de ringen berekenen

Om goed uit te leggen waarom je op het internet goedkope ringen kunt kopen moeten we eerst uitleggen hoe de prijs van de ringen word berekent. In de eerste plaats is er de waarde van de ring en hierbij komt de winstmarge van de winkel of juwelier. Wat belangrijk is hoe deze winstmarge word berekent. Hierbij worden de kosten van het pand meegenomen zoals huur, elektriciteit, water, inboedel en natuurlijk salaris van het personeel. Dan wordt er nog rekening gehouden met verlies door slechte verkoop en diefstal. Al deze kosten worden opgeteld bij de waarde van de ringen en dan nog plus de winst die de juwelier wil maken. Je betaalt dus flink meer dan alleen voor de ringen.

Internet prijzen

Winkels op het internet hebben veel van die kosten niet en zo kunnen ze goedkope ringen verkopen. Ze nemen de waarde van de ringen plus de winst en de kleine beetje kosten die ze hebben. Zo vallen de prijzen een stuk lager uit en is het voor de consument mogelijk om goedkope ringen te kopen.