Adfunding
Image default
Industrie

Op zoek naar een opslagruimte in Utrecht

Mijn zoektocht naar een opslagruimte in Utrecht. De afgelopen tijd heb ik nogal zitten twijfelen. Ik zou gaan verhuizen en had een prachtig huis gevonden. Het was werkelijk mijn droomhuis. Er was echter één probleem. Ik ben een groot postzegelverzamelaar. Het is een uit de hand gelopen hobby, en in het nieuwe huis is er simpelweg niet genoeg ruimte voor al mijn boeken en postzegels. Toch wil het huis heel graag hebben. Een prachthuis voor een lage prijs kan je natuurlijk niet afslaan.

Zoeken naar de oplossing

Een ander huis zoeken was voor mij geen optie. Ik moest opzoek naar een oplossing voor het probleem. Ik had een aantal opties. Een soort schuurtje bouwen, een uitbouw doen of een opslagruimte huren in Utrecht. Optie 1 & 2 zouden te veel geld en tijd kosten, dus besloot ik om voor keuze drie te gaan.

Opslagman, de plek naar een opslagruimte in Utrecht

Zo begon dus mijn zoektocht naar een opslagruimte in Utrecht. Als ik eerlijk ben wist ik vrij weinig af van opslagboxen. Ik had wel eens een programma gezien waarin ze zulke ruimtes verkopen, maar ik kende verder niemand die zo’n ruimte had. Ik deed dus snel wat onderzoek en ging opzoek naar een geschikte aanbieder. Na een poosje zoeken kwam ik op de website van opslagman. Ze boden veel verschillende ruimtes aan die allemaal beveiligd, verwarmd en 7 dagen beschikbaar waren. Daarnaast werden ze door vele klanten beoordeeld met een 9,2. Ik keek snel even naar de locatie en zag dat dit voor een gunstige positie was. Ik ondernam snel actie en nam contact op.

De ruimtes

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik snel een ruimte toegewezen. Het was een mooie en ruime box waarin ik meer dan genoeg spullen kwijt kon. Ik verplaatste snel een groot deel van mijn boeken die ik de komende weken niet nodig zou hebben en er was meer dan genoeg ruimte. Het is een enorme aanrader voor als je opzoek bent naar extra ruimte voor spullen die je thuis niet altijd nodig hebt. Mocht je opzoek naar zo’n opslagruimte in Utrecht, dan is opslagman de partner voor jou.