Adfunding
Image default
Gezondheid

Niet blij met je gebit?

Kom dan naar de beste Gebitsrenovatie Turkije. Het tegenwoordig erg populair om je tanden te laten doen, kijk maar naar al die bn’ers met hun witte glimlach. Veel mensen laten hun tanden bleken, en alles draait om de de perfecte tanden. Ben jij niet blij met je gebit en maakt het je ongelukkig ? Wacht dan niet langer en kom naar Gebitsrenovatie turkije, wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van je gebit. En hebben een aantal deskundigen die jou graag willen helpen, en zullen er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij weer blij bent met je gebit. we maken gebruik van nieuwste apparatuur in onze praktijk.

onze service 

Wij zijn gespecialiseerd in heel veel dingen, zo kun je bij ons je tanden laten bleken en reinigen we je mond. Ook kun je bij ons meerdere whitening tandpasta’s kopen. Daarnaast plaatsen wij ook facings, dit zijn hele dunne laagjes die we aanbrengen op de tanden. hierdoor worden je tanden dus spierwit en krijg je de glimlach die alle artiesten ook hebben. let wel op bij deze ingreep moeten we wel delen van de tanden wegslijpen om ervoor te zorgen dat ze passen. Plaatsen wij ook grill’s  die je hier op maat kan laten maken en samenstellen. wil je een  gouden tand of meerdere ? Dan kan dat ook bij ons.

Extreme ingrepen 

Heb jij een ongeluk gehad en zijn je tanden nu blijvend beschadigd, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen door middel van operaties, extreme schade herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kronen mocht je tanden kwijt zijn. Heb je in het verleden een verslaving gehad, en zijn je tanden daardoor beschadigd ? ook dan kunnen wij je helpen. Door Middel van een scan van je mond kunnen we kijken wat er mogelijk is, en zullen we er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen.