Adfunding
Image default
Entertainment

Het Crafty Pony frontriemset, helpen het hoofdstel van je knuffelpaard op zijn plaats te houden.

Het Crafty Pony frontriemset, helpen het hoofdstel van je knuffelpaard op zijn plaats te houden.

 

Met dit mooie, decoratieve frontriemset, kunnen kinderen de Crafty Ponies hoofdstellen versieren. Het instructieboekje wat hierbij wordt geleverd helpt kinderen over frontriemen te leren. Kinderen leren hoe ze een hoofdstel los moeten maken, het bevestigen van de frontriem aan het hoofdstel en het bevestigen van het hoofdstel op de pony. Door de frontriemen aan het hoofdstel te bevestigen, ontwikkelen kinderen vaardigheid en behendigheid. Frontriemen helpen om het hoofdstel op zijn plaats te houden, de frontriem gaat over het voorhoofd van de pony. Kortom; een zeer educatieve paarden knuffel.

 

Het Crafty Pony frontriemset komt met drie frontriemen:

  • Een decoratieve frontriem
  • Een wedstrijd frontriem
  • Een vliegen frontriem

 

Hieronder is een educatieve video te vinden over hoe je de frontriemen omdoet.


 

Een decoratieve frontriem,  voor dagelijks rijden met je knuffelpaard.

Als je dagelijks rijd, heb je een frontriem nodig welke sterk is en gemakkelijk in onderhoud. Deze frontriem is gemaakt van materialen welke makkelijk schoon te maken zijn, zoals leer, hier zit niet heel veel onderhoud aan. Dit soort frontriemen zijn geschikt voor dagelijks gebruik tijdens het rijden.

 

Een wedstrijd frontriem, zodat je paardenknuffel er met een wedstrijd op en top uitziet.

Wanneer ruiters, pony’s meenemen naar wedstrijden, kunnen ze de dagelijkse frontriem wisselen voor een wat meer decoratieve frontriem. Er zijn veel verschillende decoratieve wedstrijd frontriemen. Ze zijn erg delicaat en niet geschikt voor dagelijks gebruik. Ze moeten zorgvuldig worden verzorgd. Berg- en heidepony’s zijn sterke kleine pony’s, bij wedstrijden hebben zij meestal de manen en staart los hangen, vaak hebben ze dan ook een effen lederen frontriem om.

 
Een vliegen frontriem, zodat je knuffelpaard minder last heeft van de vliegen.

Vliegen frontriemen zijn speciale frontriemen met lange kwastjes/franjes. De beweging van de kwastjes houdt vliegen en insecten weg van het gezicht en de ogen van de pony. Je hebt verschillende soorten vliegen frontriemen; een vliegen frontriem welke bevestigd is aan het halster of hoofdstel, een vliegen frontriem met zijn eigen riemen om de frontriem te bevestigen op de pony en een mosquero, dit is een lederen frontriem met lange lederen kwasten.

 

Wil jij nou ook een mooie frontriem set voor je paardenknuffel? ->> frontriemset Crafty Ponies

 

https://craftyponies.nl/