Adfunding
Image default
Entertainment

Medailles bestellen wanneer je een prijsuitreiking organiseert

Een prijsuitreiking organiseer je om grofweg twee redenen. Een interne reden, zoals het uitroepen van de medewerker van de maand. Of een externe prijsuitreiking zoals een prijs binnen de branchevereniging voor de beste start-up, het snelst groeiende bedrijf of de beste dienstverlening. Wat de reden ook is, mooie prijzen mogen niet ontbreken! Bij Budgettrophy.com kun je tal van medailles en sportbekers bestellen die je helemaal aan kunt passen aan jouw evenement. Maar voordat je prijzen gaat bestellen moet eerst je evenement in kannen en kruiken zijn.

Schrijf de belangrijke zaken op papier en maak zo een raamwerk

Om de grote prijsuitreiking soepel te laten verlopen is het belangrijk dat je eerst een aantal zaken op papier zet. Allereerst wil je natuurlijk weten wie je gaat nomineren voor de prijs. Wat is het onderwerp? Aan welke voorwaarden moet een deelnemer of partij voldoen? Welke informatie heb je daarvoor nodig? Bepaal jij wie wint of heb je hier een onafhankelijk panel voor nodig? Ga je medailles bestellen of staan gepersonaliseerde sportbekers beter op je evenement? Daarnaast heb je geschikte data nodig waarop je het evenement houdt en een draaiboek met het verloop van de avond. Wanneer je deze zaken hebt uitgedacht en uitgeschreven is het tijd om het budget en de locatie te bepalen.

Het budget en de locatie bepalen

De locatie die je kunt afhuren is onder andere afhankelijk van het beschikbare budget. Een prijsuitreiking is een prestigieus evenement en dat wil je terug laten komen in de locatie die je kiest. Houd er rekening mee dat je een podium nodig hebt en dat er genoeg zitplaatsen zijn voor alle bezoekers en deelnemers. Bij het bepalen van je budget is het overigens ook belangrijk om te bepalen of het evenement vrij toegankelijk is of dat je toegangskaarten verkoopt.

Kleed je evenement verder aan

Nu je de hoofdzaken hebt geregeld kun je het evenement verder aan gaan kleden. Denk daarbij aan versieringen maar ook aan zaken als catering, muziek en een ceremoniemeester. Bij de meeste prijsuitreikingen wordt er niet alleen een prijs uitgedeeld maar worden ook verschillende sprekers uitgenodigd om het evenement meer body te geven. Vergeet ook niet om juryleden te rekruteren en om entertainment in te huren. Zo zorg je voor een evenement waar de bezoekers nog lang over na zullen praten!

Medailles, sportbekers en andere prijzen bestellen

Je hebt je voorbereidingen getroffen en je prijsuitreiking staat in de startblokken. Nu is het tijd om een van de belangrijkste producten te gaan bestellen, de medailles of andere prijzen die je gaat uitreiken! Daar heb je een betrouwbare leverancier voor nodig die kwaliteit levert. En die vind je bij Budgettrophy.com. In het enorme assortiment vind je tal van sportprijzen zoals voetbalmedailles of hockey prijzen maar dat is niet alles. Bij lange na niet! Omdat deze leverancier alle prijzen zelf produceert zijn ze nergens afhankelijk van. En daar doe jij je voordeel mee. Je kunt blanco medailles of sportbekers bestellen en deze helemaal zelf personaliseren. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo en –naam en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Omdat de productie in eigen beheer is, krijg je jouw bestelling ook nog eens lekker snel geleverd.

Laat het weten als je iets speciaals zoekt

In het ruime assortiment kun je zoeken naar de prijzen die je nodig hebt. Zo kun je in de webshop selecteren op bijvoorbeeld voetbalmedailles, hockey prijzen en andere sporten, of je selecteert het soort prijs dat je zoekt. Denk aan medailles, sportbekers, kampioensschalen of glazen beelden. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je wat hulp nodig? De klantenservice van Budgettrophy.com is volledig op de hoogte van het assortiment en helpt je graag bij het bestellen en personaliseren van medailles, sportbekers en andere prijzen. Neem een kijkje en overtuig jezelf!