Adfunding
Image default
Bedrijven

Voor schadeherstel ga je naar dit garagebedrijf in Rotterdam

Bij Spiering & Pluym, hét garagebedrijf met vestigingen in Rotterdam en Delfgauw, kun je terecht voor het verkopen van je auto, het kopen van een auto of voor onderhoud of schadeherstel. Als je langsgaat in de werkplaats van dit bedrijf vind je alle service die je van een merkdealer gewend bent, maar dan goedkoper. Je kunt hier terecht met auto’s van elk type transmissie, ook wanneer je hybride rijdt. Daarnaast zorgen de monteurs van dit garagebedrijf in Rotterdam ervoor dat jouw auto na schadeherstel weer in de originele staat geleverd wordt. Zij repareren je auto namelijk altijd met originele onderdelen. Ook wordt bij iedere onderhoudsbeurt uw olie ververst en wordt uw airconditioning gecontroleerd met de meest moderne aircoapparatuur.

Gratis vervoer bij reparaties

Heb je schade gereden en wil je je auto laten repareren bij een professioneel garagebedrijf in de buurt van Rotterdam of Delfgauw. Bij Spiering & Pluym zit je dan zeker goed. Zij zijn al meer dan zestig jaar lid van de BOVAG. Hierdoor weet je zeker dat dit bedrijf betrouwbare service en topkwaliteit levert. Wil je je auto laten uitlijnen? Dat is geen probleem voor deze vakmensen. Als je voor een reguliere onderhoudsbeurt komt, kun je bovendien dezelfde dag weer de weg op. Duurt je schadeherstel langer dan één dag? Dan krijgt u vaak gratis vervoer, zodat u niet zonder auto zit.

Verkoop uw auto bij dit bedrijf

Dit garagebedrijf in Rotterdam en Delfgauw heeft in de showroom altijd ruimte voor een nieuwe occasion, ongeacht welk model en welk merk auto je rijdt. Dit bedrijf is een uitstekende verkoopplek als je snel van je auto af wilt. Je vult een formulier in, brengt de auto langs en als je akkoord gaat met de inkoopwaarde, is alles binnen één dag geregeld! Voor meer informatie over deze diensten neemt u contact met dit bedrijf op aan de hand van de contactgegevens op hun website.