Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoort u vreemde geluiden uit uw gootsteen komen?

Hoort u vreemde geluiden uit uw gootsteen komen?

Gootstenen hebben hun eigen problemen: het ene moment zijn ze stil en het andere moment maken ze allerlei vreemde geluiden. Als uw gootsteen onlangs is gaan gorgelen, kunt u het beste blijven lezen. Borrelende geluiden uit uw gootsteen kunnen een bron van zorg zijn, maar vaak zijn ze slechts een teken van een normale afvoer. Als u echter merkt dat het geluid luider wordt of vaker voorkomt. Zijn er enkele dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen.

 

Welke gootsteen is verantwoordelijk voor al dat lawaai?

De gootsteen in de keuken is vaak de bron van vreemde geluiden, maar ook gootstenen in de badkamer kunnen de boosdoener zijn. Borrelende geluiden worden meestal veroorzaakt door het langzaam weglopen van water, dit kan verschillende redenen hebben. U moet kunnen horen of het geluid uit de badkamer komt of uit de keuken. Hoe eerder u vaststelt waar het geluid vandaan komt, hoe voordeliger dit voor u zal zijn. Hierdoor kunt u flink wat tijd besparen bij het oplossen van het probleem.HoH

 

Wat is de oorzaak van borrelende geluiden?

Een slechte afvoer of een gedeeltelijk verstopte afvoer is de meest voorkomende oorzaak van gorgelende geluiden uit een gootsteen. Wanneer het water niet goed wegloopt, kan er een vacuüm ontstaan en dit is wat het geluid maakt. Voedsel en afval kunnen zich gemakkelijk ophopen en een langzame afvoer veroorzaken, wat zal resulteren in een gorgelend geluid.

Een veelvoorkomend probleem bij wastafels in de badkamer is dat de afvoer verstopt is met haar. U kunt proberen de verstopping te verhelpen met een zuiger of loodgieterslang, maar als de verstopping te diep is, moet u wellicht contact opnemen met een loodgieter.

Een ander veelvoorkomend probleem bij wastafels in de badkamer is dat de afvoer te ondiep is. Dit kan worden verholpen door een pop-upstopper of een gootsteenzeef.

Dit kunnen ook redenen zijn voor gorgelende geluiden.

–          Een verstopte ontluchtingsleiding: dit is vaak de oorzaak van gorgelende geluiden uit een gootsteen in de badkamer

 

–          Een verstopte afvalverwijdering: als voedsel of ander vuil de afvalverwijdering verstopt, kan de gootsteen gorgelen.

 

–          Een kapotte P-val: Als de P-val beschadigd is, kan het water langzaam weglopen en een vacuüm creëren.

 

–          Een verstopte badkuipafvoer: Als de badkuipafvoer verstopt is, kan dit ook borrelende geluiden veroorzaken.

 

 

Als je niet zeker weet wat het geluid in je gootsteen veroorzaakt, kun je het beste Verstopping afvoer inschakelen voor hulp. We kunnen de oorzaak van het probleem identificeren en een oplossing aanbevelen.

https://verstopping-afvoer.nl/