Adfunding
Image default
Bedrijven

Sulfaatkarton is de oplossing voor breekbare producten

Met sulfaatkarton hoeft u niet meer bang te zijn dat uw producten een bezorging niet overleven. Vooral met breekbare producten is het namelijk erg riskant om een dunne verpakking te hebben. Deze soort karton is zo speciaal omdat het houtvrij is. Sulfaatkarton is gemaakt van sulfaatcelstof dat zit in naaldhout. Deze soort staat bekend om de stevigheid en is daarbij ook voorzien van de FSC-certificering. Wij helpen u om het beste karton voor uw verpakkingen te kiezen en bieden dan ook een totaaloplossing op maat. Uw eisen, budget en een eventuele planning komen hier zeker aan bod.

 

Bij ons krijgt uw producten extra bescherming door sulfaatkarton

Wij werken uitsluitend met de beste producten. Doordat wij binnenhuis specialisten hebben zitten op het gebied van karton, grafisch en het drukken en uiteindelijk fabriceren van de verpakkingen, kunnen we u advies op maat geven om uw producten nog beter te beschermen. Wij luisteren graag naar uw ontwerpen en denken hierbij altijd aan het beste resultaat.

 

Effiecient werken vinden wij erg belangrijk en daarom hebben wij een proces waar uw ontwerp tot aan het uiteindelijke drukwerk heel duidelijk te zien is. Wij realiseren graag uw ontwerpen en beginnen dan ook in de studio met het tekenwerk. Hierbij wordt de vorm duidelijk en kunnen we uw wensen nog beter afstemmen op het ontwerp. Nadat u tevreden is met de vorm gaat het produceren van slag, maar beginnen we voorhand altijd met een sample voor een praktijktest. Als uw product erin past, de grootte goed is en het uiteindelijk ook past bij wat u voor ogen had, gaat het pas in werking gezet worden.

 

Hierdoor heeft u zelf de mogelijkheid om elke stap te zien en kunnen we tijdens de stappen en het proces eventueel uw ontwerp nog wat bijstellen. Dit werkt snel, efficient en gaat niet ten koste van uw tijdsplanning.